WORKSHOPS SONGWRITING, DANS EN DJ

Zoals we al eerder aangaven zit het open podium in de ECI op zondag 23 november helemaal VOL!
Naast het open podium organiseren we ook altijd een paar workshops. We hebben ook deze editie weer een aantal super toffe workshopdocenten gevonden die graag met jullie aan de slag gaan.

Songwriting (door Tim Akkerman, Ex-frontman van Di-Rect)
Tim Akkerman is een Nederlandse singer-songwriter. Tim werd bekend als leadzanger en gitarist van de Haagse band Di-rect. Met Di-rect bracht hij maar liefst 6 studio-albums uit en tourde hij meer dan 10 jaar het land rond, zo stond hij o.a. op grote podia als Pinkpop. In maart 2009 stapte hij uit de band om verder te gaan als soloartiest.

Dans (door Robin Voss, danser Armin van Buuren wereldtour)
De Roermondse danser Robin Voss reist momenteel de hele wereld rond met Armin van Buuren. Hij is één van de vier showdansers van de ‘Armin van Buuren Intense World Tour’. Afgelopen jaar ging een van zijn grote dromen in vervulling: optreden in Madison Square Garden in New York; een van de bekendste hallen ter wereld! Robin danst ook vaker voor merken als Nike en is naast zijn danscarrière ook nog model. Robin zal een hiphopworkshop geven.

 DJ (door 2DIRTY)
2DIRTY draaide de afgelopen 5 jaar in meer dan 10 verschillende landen. Ze werden maar liefst vijf keer uitgenodigd om te draaien op nummer 1 dancefestival Tomorrowland. Ook stonden ze als headliner in clubs als Nikki Beach, Noxx Antwerpen, Bloomingdale, La Rocca en nog veel meer. Tijdens de workshop zal 2DIRTY het vooral gaan hebben hoe je je carrière beter kunt opbouwen als jonge DJ en hoe je jezelf dus beter in de markt kunt zetten. Ook geven ze hun tips & tricks op de DJ set. Het wordt een interactieve workshop, dus bedenk van tevoren alvast wat vragen die je beantwoord zou willen hebben.

Wil je meedoen aan een van de workshops? Geef je dan snel op via DEZE LINK, vol = vol!

KB_EI 2015_FB_event + workshops

Coming up

Zondag 18 oktober 2020
Kunstbende Limburg Voorronde @ Schouwburg De Domijnen, Sittard

Alle data

© Kunstbende Limburg | Site: Sascha Teschner