In samenwerking met Rick raakt in Weert organiseren wij voor jullie op 9 juli een workshopdag! De gehele dag kun jij aanschuiven bij 4 verschillende workshops! Hieronder staan ze allemaal voor jou op een rijtje. Aanmelden kan via de landelijke website! 

RONDLEIDING MUSEUM W (EXPO)
Je krijgt een rondleiding bij de tentoonstelling van Job Smeets, Forever Endeavour. Dit is de openingsexpositie van het vernieuwde Museum W. Hedendaags design op het grensvlak van kunst en design, spannend en verhalend, humoristisch met een duister kantje, robuust en veelvormig: dat typeert in het kort het werk van Job Smeets, de man achter Studio Job.
Tijd: 11.30 uur – 13.00 uur

WORKSHOP COLLAGE-ART
Hoe maak je van ‘rommel’ kunst? De Tintenkillers gaan in deze workshop met je aan de slag om van niets, iets te maken. Wat ze daarvoor meenemen? Oude tijdschriften, stickers, stempels, kopieerapparaten, restjes papier en karton, tape en nog veel meer. Na afloop ga je met een echt kunstwerk naar huis!
Tijd: 13.30 – 16.30 uur

WORKSHOP SONGWRITING
Als eerste krijg je een interactieve presentatie van Joep van Wegberg. Wat maakt een liedje een goed liedje? Welke kenmerken komen overeen? Waarom luister je één liedje telkens opnieuw en zet je een ander liedje meteen af? Daarna ga je alleen of in koppels aan de slag met het schrijven van een songtekst. En op het einde is er een gezamenlijke terugkoppeling.
Tijd: 13.30 – 16.30 uur

WORKSHOP PERCUSSIE
Tijdens de Percussie workshop ga je laagdrempelig aan de slag met ritmes, samenspel, improviseren en soleren.  Het is een kennismaking met slagwerk voor iedereen die dat leuk vindt!
Tijd: 13.30 – 16.30 uur

 

Ook leuk!

© Kunstbende Limburg