Op 28 oktober kun jij in Venlo meedoen aan een workshop die binnen jouw interesses ligt. Van Content Creator tot aan dans, en van Muziek tot aan Film. Voor iedere categorie is er deze dag een workshop georganiseerd om o.a. kennis te maken met de categorie. Deze workshops zijn onderdeel van een grote workshopreeks, en stel je doet aan alle workshops mee, dan heb jij een ontzettend goeie basis voor een act op de voorronde. En leuk extraatje: je betaal helemaal niets aan de workshops! Kom dus gezellig mee doen en ontdek jouw talent!Hier onder lees je meer informatie over wat de onderwerpen en wie de docenten zijn.

AANMELDEN? DAT KAN!
Je hebt 2 opties:

  1. Ga naar Kunstbende.nl, klik boven in op TE DOEN. Dan zoek je de workshop in het overzicht die jij wilt volgen op de juiste datum, klik hier op. En dan kun je rechts op de grote button klikken AANMELDEN. Je ontvangt vanzelf van ons een bericht met meer informatie.
    (het kan zijn dat je nog geen account hebt op deze website, maak er gratis 1 aan of zie optie 2 hieronder)
  2. Klik hier en meld je aan via een Google Formulier. 

WORKSHOPS UITGELEGD!

Taal: Wat is de categorie taal- GECANCELD
Kennis maken met de categorie Taal, welke vormen van taal zijn er, wat kun je allemaal met taal. Dit alles doe je samen met Merlijn Huntjens.  Samen Taal ontdekken met leeftijdsgenoten en tot nieuw inzichten komen.

Muziek: Song writing
Tijdens de workshop songwriting zal Merel Koman (a.k.a. Blackbird) aanwezig zijn die jou tijdens dit 1ste onderdeel op weg gaat helpen. Wat elk proces begint met een goeie basis en dat is o.a. jouw tekst.

Expo: Inspiratie ergens naar toe gaan WORDT VERPLAATST
Op deze zaterdag ga je samen met Expo-coach John Mevis op locatie bezoek bij het museum van Bommel van Dam. Want Expo begint altijd bij INSPIRATIE. Laat je zintuigen prikkelen en kom tot nieuwe ideeen samen met leeftijdsgenoten. Je hoeft niets voor te bereiden! Kom gewoon mee! Alvast wat voor inspiratie op doen? check www.vanbommelvandam.nl

DJ: Hoe werkt apparatuur/Rekordbox GECANCELD
Als DJ ben je (bijna) niks zonder je apparatuur. Maar hoe werkt dit allemaal? En wat kun je ermee? Mau & Kenny Chulz snappen al deze vragen helemaal en gaat je daarbij helpen! Stap voor stap krijg je meer uitleg en mag je zelf ook even aan de slag.

Fashion: inspiratie – GECANCELD
Laat je inspireren over wat er eigenlijk allemaal mogelijk is binnen de categorie Fashion. Britney neemt allerlei stoffen en materialen mee om jou te helpen geinspireerd te raken. Britney Janssen: “Britney Janssen. “Na een zoektocht heb ik gevonden wie ik graag wil zijn. Een deel daarvan is het tegengaan van de fast-fashion industrie. Ik wil iedereen meegeven dat je elk tweedehands kledingstuk een nieuw leven kunt geven met de naaimachine als middel”.
Coach/docent: Britney Janssen

Dans: Hoe vertel je een verhaal met dans i.s.m. de muziek- GECANCELD
Samen met Dans-coach ga je kijken naar jouw ideeen en hoe match je dit nou met de juiste muziek. En uiteraard ga je kijken hoe maak je daar nou een dans op. De coach is Fleur Veugelers. Met al heel wat dansmeters op haar naam kan zij jou perfect te woord staan over al jouw dansvragen, en jou helpen het beste uit jouw dans-skills te halen.

Content creator:Wat is content creator- GECANCELD
Leer in deze workshop wat de categorie content creator is en welke vormen deze categorie kan aannemen. De workshop wordt gehouden door ambassadeur Kayleigh Bos. Kayleigh is een 23-jarige content maker uit Limburg. Kayleigh is 3 jaar geleden begonnen met het plaatsen van Beauty & Lifestyle content onder de naam Kayleighmkp en doet het nog elke dag met veel plezier. Deze wereld brengt haar liefde voor creativiteit en fotografie samen. Daarnaast is ze werkzaam als influencer marketeer waardoor ze zowel voor, als achter de schermen van de Content Creator wereld actief is!

Theater: Kijken/meedoen iets zien geïnspireerd worden- GECANCELD
Ga samen met de workshopdocent kijken naar theater en laat je inspireren. Hierna gaan jullie meteen theater zelf toepassen en leren wat dit nu eigenlijk is. De workshopdocent is Sander van Egmond.

Film: 3…2…1… actie! Beginnen met MAKEN  GECANCELD
Laat je inspireren door Laurens Zautsen. Lau, née Laurens Zautsen, is een beeldend kunstenaar en filmmaker, oorspronkelijk afkomstig uit Hulsberg. Hen studeerde in 2019 af in de bachelor Audiovisual Media in Utrecht. Hun afstudeerfilm won de Filmfonds Wildcard. Hun werk verkent kleurrijke werelden en emoties, vaak vanuit een queer perspectief. Lau’s werk bestaat uit korte fictie, documentaire, geschreven tekst performance-art en immersive media. Laat je inspireren en doe mee! Wie weet zit er wel een echte filmmaker in jou.

PRAKTISCHE INFORMATIE
Tijdschema:
10:00 – 11:30 uur: start workshop Muziek
Duur:
Alle workshops duren 1,5 uur, met uitzondering van Expo, dit duurt 3,5 uur.
Locatie:
Poppodium Grenswerk,  Peperstraat 10, 5911 HA Venlo
Aanvang:
15 minuten van te voren melden bij ingang Poppodium Grenswerk

Aanmelden? Dat kan!
Je hebt 2 opties:

  1. Ga naar Kunstbende.nl, klik boven in op TE DOEN. Dan zoek je de workshop in het overzicht die jij wilt volgen op de juiste datum, klik hier op. En dan kun je rechts op de grote button klikken AANMELDEN. Je ontvangt vanzelf van ons een bericht met meer informatie.
    (het kan zijn dat je nog geen account hebt op deze website, maak er gratis 1 aan of zie optie 2 hieronder)
  2. Klik hier en meld je aan via een Google Formulier. 

Ook leuk!

© Kunstbende Limburg