De winnaars van de finale van Kunstbende 2020 zijn bekend! De finale vond plaats in de vorm van een livestream – Kunstbende Live – op de Westergas in Amsterdam op 7 en 8 november 2020. Honderd acts streden in de categorieën Dans, DJ, Expo, Fashion, Film, Muziek, Taal en Theater om de felbegeerde Kunstbende Award. De eersteprijswinnaars mogen optreden op grote podia, van Mysteryland tot Oerol.

Winnaars
De finale-acts van de nummers één, twee en drie zijn vanaf vandaag terug te kijken op youtube.com/kunstbende. Op 12 november trok Kunstbende langs de huizen en scholen van de winnaars om ze te verrassen met het behalen van hun prijs. Deze verrasvideo’s zijn terug te zijn op IGTV van instagram.com/kunstbende.

Natuurlijk mag Kunstbende Limburg niet ontbreken in deze lijst. Ploen Mevis uit Schinnen wist de eerste plek te bemachtigen in de categorie Fashion! Zij zal vanaf nu ondersteunt worden door Kunstbende met vele verschillende stimuleringsprijzen en masterclasses, waaronder een plek op FASHIONCLASH 2021.

Meer weten? Kijk snel op de socials van Kunstbende en Kunstbende Limburg

Ook leuk!

© Kunstbende Limburg