WORKSHOPDAG EN OPEN PODIUM IN SITTARD!

Op zondag 2 februari 2020 organiseert Kunstbende Limburg  tussen 13:00 en 17:00 verschillende workshops en een open podium in poppodium VOLT! Deze zijn gratis toegankelijk voor iedereen van 13 t/m 18 jaar.

Schrijf je via de volgende links in voor de workshops en het open podium:

Schrijf je hier in! voor het open podium in Poppodium VOLT. Alles kan en alles mag.

THEATER (klik hier)

Huub Smit is het meest bekend van zijn rol als Richard Batsbak in New Kids of van de Netflix-serie ‘Undercover’. Met een achtergrond in theater en dans zal Huub zorgen voor een workshop theater die je niet wil missen.

DJ (klik hier)

Valentino Ignoto is al 8 jaar actief in de grootste clubs van Nederland, Belgie, Griekenland, Dubai. Jij kent hem vast van zijn nieuwste nummer ,Slapen in t’ cafe die hij samen geproduceerd heeft met Tisjeboyjay. Als jij een dj bent die zijn eerste stappen wilt zetten in de producerwereld of ben jij die producer die al langer bezig is, doe dan mee!

Fashion (klik hier)

Van haar eigen tassenlijn tot werken bij een fashion atelier in Maastricht, Eline van de Ruit heeft het allemaal gedaan. Met een grote passie voor mode en kleding ontwerpen zal Eline een workshop kleding ontwerpen op basis van inspiratie geven. Ook kun je Eline vragen stellen over Kunstbende en hoe je er met fashion instapt. Wil jij er 2 februari bij zijn in Poppodium Volt in Sittard, schrijf je dan snel in!

Muziek (klik hier)

The Voice of Holland kandidaat Stef is een multi-instrumentalist die zijn eigen songs schrijft, zingt en produceert. Eerlijke songs met een duidelijke boodschap, soms timide en klein en soms iets groter met een lekkere groove. In de workshop van Stef draait het om jouw stem en hoe je die het beste kunt benutte. Gezamenlijk met Stef ga je aan de slag en leer je verschillende tools die jouw kunnen helpen om meer uit je stem te halen. Wil jij meer uit je stem halen en een nieuw niveau bereiken schrijf je dan snel in!

More to be announced…..

Coming up

Zondag 18 oktober 2020
Kunstbende Limburg Voorronde @ Schouwburg De Domijnen, Sittard

Alle data

© Kunstbende Limburg | Site: Sascha Teschner