OPEN PODIUM EN WORKSHOPS IN SITTARD

Op zondag 3 februari vinden er tussen 13:00 en 17:00 verschillende workshops plaats in Poppodium VOLT. Deze zijn gratis toegankelijk voor iedereen van 13 t/m 18 jaar.

OPEN PODIUM

De super locatie VOLT staat de hele dag tot jouw beschikking en biedt een fantastische kans om jouw talent te showen in een professionele omgeving. Ben jij tussen de 13 en 18 jaar oud en heb jij een talent in een van de volgende disciplines: Muziek, Theater, Dans, DJ of Fashion, geef je dan nu op voor het Open Podium. Aan een Open Podium zit geen wedstrijd element verbonden,  je wordt dus niet beoordeeld door een jury. Tijdens deze dag kun je niet alleen je talent laten zien op een professioneel podium, maar worden er ook diverse workshops aangeboden.

Wil jij jouw kunsten laten zien op een podium? Schrijf je dan HIER in

WORKSHOPS

Naast het Open Podium organiseert Kunstbende Limburg in samenwerking met het Huis voor de Kunsten Limburg ook een aantal workshops. Jongeren tussen de 13 en 18 jaar oud kunnen gratis deelnemen aan de workshop DJ, Fashion, Film, Expo (beeldende kunst), Muziek. Deze workshops worden gegeven door professionals en vinden ook plaats tussen 13:00 uur en 17:00 uur.

Schrijf je via de volgende links in voor de workshops:

DJ 

Info volgt!

Expo 

Info volgt!

Fashion 

Info volgt!

Film 

Info volgt!

Muziek 

Info volgt!

Coming up

Zondag 19 januari 2020
Workshops & Open Podium Kunstbende Limburg @ Nieuwe Nor, Heerlen

Zondag 2 februari 2020
Workshops & Open Podium Kunstbende Limburg @ VOLT, Sittard

 

Alle data

© Kunstbende Limburg | Site: Sascha Teschner