Steun jong talent, steun Kunstbende!

Op zondag 10 maart 2013 vond de 23ste Limburgse voorronde van de landelijke Kunstbende wedstrijd plaats. Maar liefst vierhonderdvijfenveertig jongeren uit de héle provincie traden op en lieten hún beleving van kunst en cultuur zien. Maandenlang hebben ze zich er op voorbereid, de ‘five minutes of fame’ op het podium van de Stadsschouwburg van Sittard-Geleen. Zoals elk jaar is er weer veel talent komen bovendrijven: een overzicht van alle winnaars is HIER te vinden.

Kunstbende Limburg organiseert vele activiteiten. De wedstrijd is een belangrijk en groot evenement, maar voorafgaand aan die wedstrijd organiseert Kunstbende vele workshops, begeleidingstraject en open podia. Er wordt veel geïnvesteerd in de ontwikkeling van creatief jong talent. Nu zijn alle pijlen gericht op de ‘Kunstbende Limburg Zomertour’: alle winnaars en heel veel deelnemers die net niet hebben gewonnen, krijgen de kans om de hele zomer op te treden tijdens de grootste Limburgse pop- en cultuurfestivals door de hele provincie.

Maar, we willen daarvoor je hulp inroepen! Zonder financiële middelen is het organiseren van deze belangrijke tour niet haalbaar. Kijk onderstaand filmpje en surf daarna naar de website WWW.VOORDEKUNST.NL om erachter te komen wat we gaan doen en waarom dat zo belangrijk is voor de ontwikkeling van jong talent. We hopen dat je ons en vooral onze deelnemers gaat steunen.

Coming up

Zaterdag 10 augustus 2019
Kunstbende Limburg Zomertour @ Zomerparkfeest, Venlo

Zondag 18 augustus 2019
Kunstbende Limburg Zomertour @ AUGST Festival, Berg aan de Maas

Zondag 25 augustus 2019
Kunstbende Limburg Zomertour @ Cultura Nova, Heerlen

Alle data

© Kunstbende Limburg | Site: Sascha Teschner