Cultuurfestival Spectaculo Geleen is een kunst en cultuurfestival voor jong en oud met toneel, muziek, dans, spoken word, cabaret en nog veel meer! Het gratis toegankelijk festival zal op 28, 29 en 30 juni plaatsvinden. De voorstellingen zullen op straat en verschillende locaties in en rondom het centrum van Geleen plaatsvinden. Omdat het een festival door en voor Geleen en omgeving is zijn wij op zoek naar toneelverenigingen, harmonieën, fanfares, dansgroepen, spoken word artiesten, cabaretiers, schrijvers, acrobaten en circusartiesten etc. die willen optreden tijdens het cultuurfestival. Ook als jij iemand bent die groot liefhebber is van kunst en cultuur en graag meedenkt kunnen we je hulp als vrijwilliger goed gebruiken.
We zijn opzoek naar voorstellingen, in de breedste zin van het woord, die al gemaakt of gemaakt worden en graag willen optreden op het cultuurfestival. Wij bieden een locatie, een vergoeding, de nodige faciliteiten, eventueel deskundig advies van een professionele theatermaker. Ben jij of ken jij iemand met een voorstelling die perfect zou staan op straat of op een bijzondere locatie in Geleen? Neem dan contact op met Artistiek Leider Sander van Egmond via sandervanegmond@spectaculo.nl.
Heb je geen bestaande voorstelling op de plank liggen, maar zou je er wél een willen maken voor dit festival; dan kun je ook deelnemen aan Geleen on Stage.
Geleen on stage is op zoek naar enthousiaste acteurs en theatermakers tussen de 16 en 26 (maximaal 6 personen per groep) die op verschillende locaties een ‘Plug &Play’ voorstelling (max. 15 min.) met een minimum aan decor en locatie gebonden voorwaarden willen neerzetten. Elke vorm van theater is toegestaan (m.u.v. theatersport). Samen bieden we diverse verrassende locaties, deskundig advies van een professionele theatermaker, verzorging gedurende het gehele festival, nieuwe vrienden en een onvergetelijke ervaring. Voor meer informatie en/of om je in te schrijven voor je ensemble, neem dan contact op met geleenonstage@dedomijnen.nl. Stuur tegelijkertijd met je inschrijving je plan mee.

Ook leuk!

© Kunstbende Limburg