SELECTIERONDES MUZIEK EN DJ

Net als voorgaande jaren organiseren we weer selectierondes voor de populaire categorieën MUZIEK en DJ. Iedereen die zich hiervoor inschrijft mag uiteraard (gratis) meedoen en treedt dan op in een van onderstaande toffe poppodia!

Deze selectierondes vinden plaats op:
– Vrijdag 27 februari @ Muziekgieterij, Maastricht
– Zaterdag 28 februari @ Poppodium Volt, Sittard
– Vrijdag 6 maart @ Grenswerk, Venlo

Tijdens deze selectierondes  kiest een deskundige jury welke finalisten doorgaan naar de Regiofinale van Kunstbende Limburg, deze Regiofinale vindt plaats op zondag 29 maart 2015.
Wil je dus meedoen aan Kunstbende in de categorie MUZIEK of DJ? Schrijf je dan HIER vóór maandag 16 februari 2015 op!

 

Jury selectierondes Muziek

LINDA ERKENS
‘Linda is vanaf 2009 werkzaam voor Stichting Popmuziek Limburg (onderdeel Huis voor de Kunsten Limburg). Ze coördineert diverse projecten zoals Solar loves Limburg, Bevrijdingsfestival en het showcasefestival van DVERS. Ook in haar vrije tijd is ze bezig met haar passie voor organiseren en popmuziek: het initiëren en organiseren van festivals/ evenementen voor jongeren binnen de culturele sector.’

ROEL PEIJS
Roel Peijs draait al heel wat jaren mee in de provinciale popcultuur. In het verleden was hij zanger bij metalformatie Trespass, maar tegenwoordig kennen we hem vooral als frontman van de dialectgroep Rebzjie. Tien jaar lang was hij redacteur en schrijver voor het muziekblad Playground van Stichting Popmuziek Limburg. Roel vormt sinds dit jaar (samen met Tom Janssen) de hoofdredactie van de muziekwebsite ZEF Magazine die zich specialiseert in lokale bands en artiesten. Hij presenteerde en jureerde al eerder voor Kunstbende Limburg. In het dagelijks leven staat Roel voor de klas.

BRAM PETERS
Bram kreeg zijn eerste drumstel op zijn zevende verjaardag en had meteen het drumvirus te pakken. Na enkele jaren menig uurtje in het oefenhok en op de muziekschool te hebben doorgebracht vormde hij met drie vrienden van de middelbare school zijn eerste bandje. Hiermee heeft Bram meegedaan aan Kunstbende. Na een erg leuk en leerzaam traject hebben ze het tot de regiofinale weten te schoppen. Een aantal jaar later voegde Bram zich bij de band Wake up! Hiermee speelde hij o.a. samen met bands als Triggerfinger en KinKobra en stond hij o.a. in een uitverkocht Patronaat, Luxor Live en 013. Tegenwoordig studeert Bram drums aan de Rockacademie in Tilburg en is hij bezig met het opstarten van een pop-band met een aantal studiegenoten. Hiernaast valt Bram regelmatig in bij een aantal bands en is hij bezig met het schrijven van eigen muziek.

Coming up

Zondag 3 februari 2019
Workshops & Open Podium Kunstbende Limburg @ Volt, Sittard

Zondag 24 februari 2019
Coachingsdag Kunstbende Limburg @ Dependance Conservatorium, Maastricht

Zondag 10 maart 2019
Selectieronde Kunstbende Limburg @ ECI Cultuurfabriek, Roermond

Zondag 17 maart 2019
Selectieronde Kunstbende Limburg @ Muziekgieterij, Maastricht

Zondag 31 maart 2019
Voorronde Kunstbende Limburg @ Schouwburg De Domijnen, Sittard

Alle data

Thanks!

101TV Adams-Music Artez Hogeschool voor de Kunsten Bart Notermans Fotografie Boekhandel Krings Boekscout.nl BURO PINKPOP Castle Of Love Kerkrade CJP Cosmo girl! Dagblad de Limburger De Grote Prijs van Nederland ECI Cultuurfabriek EYE FONDS VOOR CULTUURPARTICIPATIE Foroxity GEMEENTE SITTARD-GELEEN Guus Arons Muziekhuis Hogeschool Zuyd Highly Recommended Holland Dance Huis voor de Kunsten Limburg Intratuin Geleen Juvat Dance Academy Theatergroep Dox Theaterschool Kiek Toneelgroep Maastricht Kunsthal Rotterdam Letterkundig Centrum Limburg Limburgs Dagblad Moviezone Muziekhuis Lyana Museum Mysteryland De Pont Tilburg Mister Moustache Parkstad Limburg Theaters Poppodium Grenswerk PINKPOP Poppodium Nieuwe Nor Poppodium Volt Prinsbernhard Cultuurfonds PROVINCIE LIMBURG Reflexion Sascha Teschner Schunck Stadsschouwburg Sittard-Geleen Starmagic Stichting Fashionclash Stichting Popmuziek Limburg Stichting PopSport Studio 80 Triepels Slagwerk Geleen WM Digital Services www.museumkaart.nl VVV Zuid Limburg ZEF Magazine

© Kunstbende Limburg | Site: Sascha Teschner