RECORD AANTAL DEELNEMERS TIJDENS SELECTIERONDES MUZIEK EN DJ

Voor het vierde jaar op rij breekt Kunstbende Limburg weer alle records wat betreft het aantal inschrijvingen voor Muziek en DJ. Maar liefst 41 muziek-acts en 37 jonge DJ’s gaven zich op voor de selectierondes die komend weekend van start gaan. Jongeren in de leeftijd van 13 tot en met 18 jaar konden zich gratis opgeven om zo een gooi te doen naar een plek in de Regiofinale van Kunstbende Limburg op zondag 29 maart 2015 in de Stadsschouwburg te Sittard-Geleen.

De selectierondes Muziek en DJ vinden plaats op:

  • Vrijdag 27 februari 2015 in de Muziekgieterij in Maastricht (aanvang 18.30 uur)
  • Zaterdag 28 februari 2015 in Poppodium Volt in Sittard (aanvang 18.30 uur)
  • Vrijdag 6 maart 2015 in Poppodium Grenswerk in Venlo (aanvang 18.30 uur)

De toegang tot deze drie selectierondes is geheel gratis.

Tijdens de wedstrijd beoordeeld een professionele jury de deelnemers en wordt er per selectieronde bepaald welke deelnemers er doorgaan naar de Limburgse finale. Voor de categorie Muziek heeft Kunstbende Limburg de volgende juryleden kunnen vastleggen: Bram Peters (student Rockacademie), Linda Erkens (Stichting Popmuziek Limburg) en Roel Peijs (Frontman Rebzjie en hoofdredacteur van ZEF Magazine).

Voor de categorie DJ jureren alle drie de selectierondes Daniël Dols (Aurix) en Mark van Zon (Altrnte). Als derde jurylid komt in Maastricht Anisse Kandrouch (DJ AK) erbij, in Poppodium Volt is dat Daniël Kingma (Adelicfunk) en in Venlo is het derde jurylid Roy Verschoor (DJ Java).

002_SELECTIERONDE_POST

Coming up

Zondag 5 mei 2019
Kunstbende Limburg Zomertour @ Bevrijdingsfestival Limburg, Roermond

Zaterdag 11 mei 2019
Kunstbende Limburg Zomertour @ Mama’s Pride, Geleen

Zondag 12 mei 2019
Kunstbende Limburg Zomertour @ Mama’s Pride, Geleen

Alle data

© Kunstbende Limburg | Site: Sascha Teschner