Toffe workshopdag in Weert!

Op zondag 24 November trapt Kunstbende Limburg het workshopseizoen af en  vinden er tussen 13:00 en 17:00 verschillende workshops plaats in het RICK! Deze zijn gratis toegankelijk voor iedereen van 13 t/m 18 jaar.

Schrijf je via de volgende links in voor de workshops:

DANS(klik hier)

Juvat Westendorp, Nederland leerde hem kennen door zijn deelname aan het dansprogramma So You Think You Can Dance.  Van huis uit is hij een breakdancer en trad hij veel op als onderdeel van de crew Furious Flow Hij danste in verscheidene hiphop shows voor sportmerken tot aan hoofdrollen in de moderne danswereld. Inmiddels is Juvat zijn carrière als danser aan het afronden en richt hij zich tegenwoordig meer op het choreograferen. Waar hij eerst als danser voor stond, is hij nu een van de vaste choreografen voor Nike en Intersport.  Naast het dansen heeft hij zich de laatste jaren ontwikkelt tot ervaren acteur. Hij speelde in films en series zoals Goede Tijden Slechte Tijden, Tuintje in mijn Hart en is hij vanaf januari wederom te zien in het vervolg van Onze Jongens. Op 24 november geeft Juvat twee verschillende HipHop Workshops!

SONGWRITING(klik hier)

Rens en Koen zijn al vrienden en collega’s sinds ze zindelijk zijn. Ze hadden een band genaamd Lieve Bertha, ze hebben samen voor TV en Youtube talloze video’s gemaakt en regelmatig samen gepresenteerd voor de camera en op podia. Nu gaan ze beiden meer hun eigen weg, maar de chemie is niet kapot te krijgen. Voor Kunstbende geven ze workshops, presenteren ze de What’s Happening Area op Lowlands en hosten ze samen het plein op het Kunstbende Festival. Ze hebben enorm veel zin om naar het mooie Limburg af te reizen voor het geven van de workshop songwriting 😁

DJ(klik hier)

Een te gekke kennismaking met het draaien en produceren van hedendaagse muziek!? Tijdens de dj workshops leert men allereerst kennis maken met de professionele Pioneer XDJ-RX2. Een mixdeck waarop alle features zitten van de players welke ze in de clubs en op festivals inzetten. Nadat men de knoppen onder controle heeft gaan we door naar het leukste en belangrijkste van dit vak; beatmatchen! Met tips en trics van echte dj’s laten we de deelnemers kennis maken met het vak waar we met toppers als Tiesto, Martin Garrix en Armin van Buuren ontzettend goed in zijn!

Wie weet zit er wel een ware artiest in je! Mixen, muziekkeuzes en kennis over de dance industrie. Het komt allemaal voorbij!

Q&A

Je kunt je hier opgeven voor de Q&A met Emma Keuven van 13:00 tot 14:00. Emma is in 2009 begonnen met haar Youtube kanaal. Naast Youtube is ze ook heel actief op Instagram, Tik/Tok en heeft ze sinds begin 2019 een eigen podcast.Op haar Youtube kanaal kun je naast Beauty, Life Style , regelmatig sketch video’s terug vinden. Alle middelbare scholieren zullen zich regelmatig herkennen in haar video’s

PODIUMPRESENTATIE(klik hier)

Rens en Koen zijn al vrienden en collega’s sinds ze zindelijk zijn. Ze hadden een band genaamd Lieve Bertha, ze hebben samen voor TV en Youtube talloze video’s gemaakt en regelmatig samen gepresenteerd voor de camera en op podia.
Hoe ga je om met een microfoon? Hoe grijp je de aandacht van het publiek? Wat leg je vast en wat laat je over aan het toeval? Leer dit en meer bij de workshop podiumpresentatie van Rens en Koen!
Het maakt voor deze workshop niet uit in welke categorie je wilt meedoen!

 

MORE TO BE ANNOUNCED

Als je vragen hebt, stuur dan gerust een mail naar info@kunstbendelimburg.nl of een appje naar +31 6 24808946.

Coming up

Zondag 18 oktober 2020
Kunstbende Limburg Voorronde @ Schouwburg De Domijnen, Sittard

Alle data

© Kunstbende Limburg | Site: Sascha Teschner