Tijdens de voorronde vind je allerlei verschillende activiteiten in de wandelgangen. 

Fotobooth
Tijdens de voorronde wil je natuurlijk ook leuke foto’s maken, dit kan in de fotobooth! Wij gaan dit samen met Fotokist organiseren. Ook hebben wij een verkleedkist bij de fotobooth staan, dus maak de gekste foto’s bij de voorronde.

Wii Dance
Als je even alle energie eruit wilt dansen, dan kan dat bij de Wii Dance. Je kunt er met iedereen even helemaal los gaan.

Silent disco
Bij de Silent Disco kun je even alles vergeten en helemaal opgaan in de muziek. Op drie verschillende kanalen word muziek gedraaid. Zet de koptelefoon op en ga helemaal los!

Karikaturist
Martin van Gelder komt tijdens de voorronde al zijn tekenkunsten laten zien op bierviltjes. Jij kunt een zelfportret op een bierviltje laten tekenen.

Caravan Kunstbende
Als het jou nou even allemaal te veel is kom dan naar de Kunstbende caravan om even tot rust te komen. Ga lekker zitten in de zitzakken en ontspan je helemaal in de ontspan area.

Foodtruck
Tijdens de voorronde is er zo veel te doen en ben je zo veel bezig dat je ook honger gaat krijgen. Tamara’s frietwagen is aanwezig en daar kun je lekker een zak patat en/of een lekkere snack halen.

Musictower
Bij de Musictower kun je helemaal losgaan op de verschillende instrumenten. Mede dankzij Kaleidoscoop is dit mogelijk en zal er ook een coach aanwezig zijn die een workshop zal geven. Dus je kunt veel leren bij de Musictower en met de koptelefoons kan niemand jou horen spelen. So don’t be shy!

Greenroom
Tijdens de voorronde word er via een livestream op YouTube interviews gehouden met alle deelnemers. Bas Opgenoorth en Charlie zorgen dat ze de hele dag alle deelnemers interviewen.

Glitter tattoos
De coolste glitter tattoos worden er geplakt tijdens de voorronde. Wij hebben verschillende glitter tattoos waarmee je helemaal cool kunt zijn.

Creatieve hoek
Ook aan de creatieveling is er gedacht tijdens de voorronde. Kom jou creativiteit uiten in de creatieve hoek. Zo kun je boekenleggers, CD art, Dromenvangers, Crêpepapier bloemen en monster maken. Ook kun je je eigen Kunstbende vissershoedje pimpen in de creatieve hoek.

‘Oxygen’
Als alle optredens zijn geweest en de jury druk is met overleggen hebben wij een special guest geregeld, namelijk ‘Oxygen‘!! Wij zijn heel enthousiast over hun komst en kunnen niet wachten om hun te zien dansen. Dit wil je niet missen!!

Ook leuk!

© Kunstbende Limburg