Kunstbende is dé landelijk wedstrijd voor jong en creatief talent tussen de 13 en 18 jaar. Eigenlijk kun je met elke eigen gemaakte creatie, wild idee en rare ingeving meedoen aan de wedstrijd. Maar omdat het nou eenmaal een wedstrijd is, is het handig als je act of kunstwerk in een ‘hokje’ past. We hebben daarom acht categorieën namelijk: Muziek, DJ, Dans, Taal, Expo, Fashion, Theater en Film . Dit jaar is er geen thema voor de wedstrijd, iedereen krijgt dus creatief de vrije hand. Meedoen aan Kunstbende is gratis. Twijfel je tot welke categorie jouw inzending nu hoort? Klik in het inschrijfformulier dan de optie ‘Weet ’t niet’ aan. Wij nemen daarna contact met jou op om samen te bepalen waar jouw kunst thuishoort.

Veel artiesten komen voort uit de kweekvijver van Kunstbende. Bekende artiesten die hiervan deel uitmaken zijn onder andere: Martin Garrix, Trijntje Oosterhuis (Total Touch), Jan Kooijman, Claudia de Breij, Krezip en DeWolff.

Volgend jaar vindt de 30ste voorronde van Kunstbende Limburg plaats in Schouwburg De Domijnen te Sittard. Laat je gedurende deze dag verrassen door Limburgse creativelingen die hun talent met iedereen willen delen! Het programma deze dag duurt van 12:30 tot 18:00. Om 18:30 zal de prijsuitreiking beginnen!

Meer informatie volgt!

DANS – DJ – EXPO – FILM – FASHION – THEATER – TAAL – MUZIEK

Mocht je nog vragen hebben? Neem gerust contact met ons op via info@kunstbendelimburg.nl of bel ons tijdens kantooruren op 046-4752500.

© Kunstbende Limburg | Site: Sascha Teschner