Help! ik heb creatief talent in mijn klas/groep. Wat nu?!’ Wil je jouw leerlingen/studenten doorverwijzen naar een plek waar ze verder kunnen ontwikkelen, andere creatieve makers kunnen ontmoeten of het podium op kunnen? Check Kunstbende! Hieronder een klein overzicht van onze opties, maar we denken graag mee over een programma op maat.

Promo box
Wil jij een Kunstbende promo-box ontvangen met hierin stickers, flyers, posters en meer info over Kunstbende? Neem dan contact op met project & marketing medewerker Karin van Solkema. 

 

 

Kunstbende On Tour
Kunstbende wil dat alle jongeren eruit kunnen halen wie erin zit. En waar bereik je jongeren nou beter dan op school of organisaties waar talent al kan groeien? Daarom komen wij graag langs om het één en ander over Kunstbende te vertellen. Tijdens Kunstbende On Tour kan Kunstbende o.a.  een promotie praatje houden, een toffe workshop geven, een feestje bouwen in de aula tijdens de pauze of een gastles verzorgen in samenwerking met onze ambassadeurs. Er is van alles mogelijk en wij denken graag mee!  Wil jij ook een Kunstbende On Tour momentje inplannen? Stuur een mail naar onze projectmedewerker Pim Gitzinger.

 

Kunstbende – lessen (specifiek voor middelbare scholen)
Samen met partner Rabobank en Cultureel Verschil heeft Kunstbende per categorie een laagdrempelige les van 50 tot 100 minuten ontwikkeld. De lessen zijn hieronder te downloaden. Ze zijn geschreven voor leerlingen uit klas 1 en 2 op alle niveaus van het voortgezet onderwijs. Aan het einde van de les hebben de leerlingen iets gemaakt in één van de categorieën. Denk aan een liedje of video.

Content Creator | Maak een vlog
Dans | Maak een spetterende choreografie, vastgelegd op film
DJ | Maak een DJ-set en een feestje voor de klas
Expo | Creëer een verrassende kettingreactie, vastgelegd op film
Fashion | Maak een T-shirt en tas
Film | Maak een verrassende film die de kijker verbaasd achterlaat
Muziek | Maak je eigen song
Taal | Bouw je eigen escaperoom
Theater | Maak een scène, vastgelegd op film

Plan op maat
Wil je een andere samenwerking met Kunstbende Limburg aangaan of ben je benieuwd naar welke mogelijkheden er nog meer kunnen ontstaan? Neem dan contact op met regio-coördinator Josien Vermeeren.

© Kunstbende Limburg