De finale van Kunstbende vindt plaats op het Kunstbende Young Creators Festival. Deze is op zondag 26 juni 2022 in de Kromhouthal Amsterdam. Win je de voorronde? Dan sta jij op het Kunstbende Young Creators Festival!

Programma
Acts van jonge makers in de categorieën Dans, Theater, Film, Content Creator, Muziek, DJ, Taal, Fashion & Expo. Een exclusieve Member Area, verschillende optredens op onder andere de Rabo KLUB Stage, wisselende activiteiten zoals Zeefdrukken, de finale van Doe Maar Dicht maar, een ravezolder en een spetterende prijsuitreiking!

Bereikbaarheid 

Bekijk hier meer informatie over routebeschrijving.
Er zijn beperkte parkeerplekken beschikbaar. Zorg dus dat je rondom de Kromhouthal parkeert, of met het OV komt.

Tijden
Deuren open: 11:30
Opening: 12:00
Einde: 20:00

Tickets
Kunstbende Limburg organiseert ieder jaar een busreis vanuit Limburg. Iedereen die onze finalisten wil aanmoedigen en het leuk vindt om dit bruisende evenement een keer bij te wonen kan meegaan.Wij hanteren één vaste ticketprijs (bus incl. toegang). Wanneer je een vrijkaart hebt ontvangen geeft dit geen korting, maar laat het ons wel weten!Als finalist en als je vrijwilliger bent geweest tijdens de Limburgse finale mag je gratis met de bus mee naar de landelijke finale!

We hebben 2 opstapplaatsen:
– Station Sittard
– Mac Donalds, Nederweert

Mocht je nu al vragen hebben, mail gerust even naar charlotte@kunstbendelimburg.nl
Aanmelden busreis + toegangsticket: https://forms.gle/ovwdgJrxWQSB2KAb9
Kopen alleen toegangsticket: Klik hier!

Lees hier meer over het festival, de finalisten en meer..

Ook leuk!

© Kunstbende Limburg