We beginnen steeds met de uitgebreide versie van de voorwaarden. Daaronder lees je dezelfde inhoud, maar dan simpel en kort uitgelegd.

PRIVACY
Kunstbende verwerkt persoonsgegevens. Wij willen je hierover duidelijk en transparant informeren. In deze privacyvoorwaarden leggen we uit welke persoonsgegevens we verwerken en waarom. Ook leggen we uit op welke manier we jouw persoonsgegevens proberen te beschermen en welke rechten je hebt. Kunstbende is een organisatie bestaande uit een landelijk bureau en regionale afdelingen waaronder Stichting Festival Limburg (Kunstbende Limburg). Hierna te noemen: Kunstbende. Kunstbende heeft geen commerciële belangen heeft bij het verzamelen van gegevens. Kunstbende kiest er expliciet voor om daarom geen overeenkomst op te stellen met een inschrijver voor de wedstrijd van Kunstbende. Kunstbende kiest ervoor om toestemming voor inschrijving te vragen en dit als rechtsgrond in te zetten. Kunstbende is een stichting die zich inzet om jong creatief talent een podium te geven en te begeleiden.

Kunstbende maakt gebruik van cookies. Lees er meer over in ons cookiebeleid.

PERSOONSGEGEVENS VERZAMELEN
Kunstbende helpt je om jezelf te ontdekken en te groeien op creatief gebied. Als creatief talent kun jij jezelf inschrijven op de website kunstbende.nl om mee te doen aan het traject van Kunstbende, bestaande uit; tutorials, netwerkmomenten, workshops, voorrondes, de finale tijdens het Kunstbende Young Creators Festival, masterclasses, optredens en coaching. We verzamelen je persoonsgegevens, actgegevens, technische gegevens en groepsgegevens. Deze gegevens zijn nodig om jouw act op een goede manier te organiseren bij de events van Kunstbende. Om mee te doen aan Kunstbende word je geïnformeerd over bijvoorbeeld de podiumafmetingen, technische gegevens en hoe je act eruit gaat zien. Je kunt te allen tijde je gegevens zelf aanpassen. Daarnaast kun je ervoor kiezen om niet met je echte naam mee te doen; je mag gebruikmaken van een artiestennaam.

SIMPEL GEZEGD
Kunstbende verzamelt gegevens om jou zoveel mogelijk op weg te helpen en te begeleiden naar jouw optreden op de voorronde en of het festival. De gegevens worden alleen gebruikt om jou te helpen, te infomeren en te begeleiden.

AKKOORD GEVEN AAN KUNSTBENDE VOOR HET VERZAMELEN EN VERWERKEN VAN JOUW GEGEVENS (16 JAAR EN OUDER)
Kunstbende is transparant over welke gegevens we verzamelen. Kunstbende vraagt bij jouw aanmelding of je akkoord gaat met de privacyvoorwaarden. We vinden het belangrijk dat jij weet wat je deelt en wat we met deze gegevens doen. Na inschrijving bij Kunstbende kom je in het CRM-systeem van Kunstbende. Ook de groepsleden die jij invult, komen in ons CRM-systeem. Je bent zelf verantwoordelijk om groepsleden toestemming te vragen voor inschrijving en hen op de hoogte te brengen van onze privacyvoorwaarden. Kunstbende gaat zorgvuldig met je gegevens om en zorgt samen met de host van de website en de websitebouwers dat jouw gegevens zo goed mogelijk worden beschermd. Je gegevens worden niet aan andere derden verstrekt.

SIMPEL GEZEGD
Wil je meedoen aan Kunstbende, dan heeft Kunstbende gegevens nodig om jou zo goed mogelijk te kunnen helpen, informeren en begeleiden. Wil je geen gegevens delen met Kunstbende, dan is het helaas niet mogelijk om deel te nemen. We kunnen dan niet garanderen dat we je goed kunnen begeleiden. We proberen te allen tijde jouw gegevens goed te beschermen. Jij bent zelf verantwoordelijk voor de gegevens van jouw groepsleden.

AKKOORD GEVEN AAN KUNSTBENDE VOOR HET VERZAMELEN EN VERWERKEN VAN JOUW GEGEVENS (JONGER DAN 16 JAAR)
Kunstbende is transparant over welke gegevens we verzamelen. Kunstbende vraagt in het inschrijfformulier of je akkoord gaat met de privacyvoorwaarden. We vinden het belangrijk dat jij weet wat je deelt en wat we met deze gegevens doen. Na inschrijving bij Kunstbende kom je in het CRM-systeem van Kunstbende. Kunstbende gaat zorgvuldig met je gegevens om en zorgt samen met de host van de website en de websitebouwers dat jouw gegevens zo goed mogelijk worden beschermd. Je gegevens worden niet aan andere derden verstrekt. Je kunt te allen tijde aan Kunstbende vragen welke gegevens wij van jou hebben en Kunstbende vragen om jouw gegevens aan te passen of te verwijderen.

Ben je jonger dan 16 jaar, dan ben je minderjarig en mag je volgens de wet je persoonsgegevens niet aan derden verstrekken, zonder dat er toestemming is van je ouders/verzorgers. Kunstbende vindt het belangrijk dat jij je hiervan bewust bent. Schrijf jij je in en ben je minderjarig, dan vragen we om contactgegevens van je ouder/verzorger. Je ouder/verzorger wordt op de hoogte gesteld van deelname aan Kunstbende. Mocht er bezwaar zijn, dan kan je ouder/verzorger contact met ons opnemen. Bespreek je deelname thuis. Mocht je hier om wat voor reden dan ook een bezwaar tegen hebben, geef dit aan en neem contact met ons op via hallo@kunstbende.nl. Bedenk ook dat je ouders/verzorgers jou kunnen ondersteunen in de ontwikkeling van je talent. Je vult zelf de gegevens van jouw groepsleden in en bent zelf verantwoordelijk om hen om toestemming hiervoor te vragen en op de hoogte te brengen van de privacyvoorwaarden van Kunstbende.

SIMPEL GEZEGD
Wil je meedoen aan Kunstbende, dan heeft Kunstbende gegevens nodig om jou zo goed mogelijk te kunnen helpen. Wil je geen gegevens delen met Kunstbende, dan is het helaas niet mogelijk om deel te nemen. We kunnen dan niet garanderen dat we je goed kunnen begeleiden.
Ben je minderjarig, dan moeten je ouders/verzorgers toestemming geven. We proberen te allen tijde jouw gegevens goed te beschermen. Je vult zelf de gegevens van jouw groepsleden in en vraagt jouw groepsleden om toestemming.

GEBRUIK VAN JOUW GEGEVENS
Waarom hebben we eigenlijk je gegevens nodig? Kunstbende is een platform om je talent te ontdekken, te ontwikkelen en te etaleren. Om dit goed te kunnen doen en je ook daadwerkelijk verder op weg te helpen hebben we persoonsgegevens nodig. Zo kunnen we je goed informeren over de activiteiten van Kunstbende en persoonlijke begeleiding bieden. De persoonsgegevens worden alleen gebruikt om je verder op weg te helpen. Als je wilt meedoen aan het traject, dan moet je jezelf inschrijven in het systeem van Kunstbende. Als deelnemer heb je altijd beschikking tot jouw eigen persoonsgegevens en mag je deze gegevens zelf aanpassen. Kunstbende gaat zorgvuldig met je gegevens om en zorgt samen met de host van de website en de websitebouwers dat jouw gegevens zo goed mogelijk worden beschermd. Je gegevens worden niet aan andere derden verstrekt.

SIMPEL GEZEGD
Na inschrijving bij Kunstbende hebben wij jouw persoonsgegevens. Wij gebruiken de gegevens om jou te informeren over de activiteiten van Kunstbende en om persoonlijke begeleiding te bieden. Je kunt altijd je eigen persoonsgegevens aanpassen of laten verwijderen. Jij hebt beschikking tot je eigen account. We proberen te allen tijde jouw gegevens goed te beschermen.

CONTACTGEGEVENS EN GEBRUIK
In het inschrijfformulier kun je opgeven op welke manier je contact wil hebben met Kunstbende. Er zijn vier manieren hoe Kunstbende met jou in contact wil komen; via WhatsApp, e-mail, telefoon en eventueel via post. De ervaring leert dat contact over jouw act belangrijk is; voor de organisatie van het event, de techniek, presentatie en communicatie over jouw act en het event waar je uiteindelijk gaat optreden of een workshop gaat volgen. Mocht je een bezwaar hebben op welke manier we je benaderen, dan kun je dat altijd aangeven via info@kunstbendelimburg.nl en via je eigen account.

SIMPEL GEZEGD
Kunstbende neemt na inschrijving voor deelname contact met je op. We doen dit om jou zo goed mogelijk te kunnen begeleiden en informeren over het verloop van het traject. Wil je geen contact met Kunstbende, dan is het helaas niet mogelijk om deel te nemen. We kunnen dan niet garanderen dat we je goed kunnen begeleiden.

ZICHTBAARHEID GEGEVENS IN PLATFORM
Op onze website kun jij een profiel aanmaken, waarmee jij zichtbaar bent voor andere deelnemers van Kunstbende. Het gaat hierbij om: jouw profielfoto, naam, biografie, interesses, TikTok- en Instagram-profiel. Daarnaast is zichtbaar aan welke workshops, tutorials, wedstrijden je hebt meegedaan en op welke prikbordberichten je hebt gereageerd. In jouw profiel kies je zelf of je deze gegevens wil invullen en of je wil dat deze gegevens zichtbaar zijn voor alleen jou (en Kunstbende), voor andere deelnemers of voor iedereen. Je kunt deze keuze op elk moment wijzigen. Op ons Prikbord kun jij oproepjes plaatsen of reageren op oproepjes van anderen. Als je reageert op een oproep, kun je altijd kiezen om privé te reageren, zodat alleen degene die de oproep heeft geplaatst jouw bericht kan lezen.

SIMPEL GEZEGD
Je kunt zelf kiezen welke gegevens van jou openbaar of privé toegankelijk zijn en je kunt dit op elk moment wijzigen. Als je een bericht stuurt naar een andere deelnemer, kun je altijd kiezen om dit privé of openbaar te doen.

CONTACTMOMENTEN NA INSCHRIJVING
Er zijn meerdere momenten na inschrijving dat we contact met jou willen opnemen en wellicht jij ook met ons, denk aan:
1. Controle van je actgegevens.
2. Wat wil je dat het publiek weet over jouw act: wat komt er online en wat moet de presentator weten.
3. Informatie over workshops, masterclasses en coaching, om je eigen act te verbeteren of hulp te krijgen.
4. Informatie over de evenementen, denk aan locatie, tijden, podiumafmetingen en wat je kunt verwachten.
5. Uitnodiging voor een onderzoek, om te vragen wat jij vindt van Kunstbende, zodat we jouw feedback meenemen om Kunstbende nog meer te laten aansluiten op jouw wensen.
6. Tips & tricks om jou te helpen bij je act en je talent.
7. Benadering namens een externe partij die interesse in je heeft; denk aan optredens en castings.
8. Op de hoogte stellen dat je je weer kunt inschrijven voor het nieuwe seizoen van Kunstbende.

SIMPEL GEZEGD
Kunstbende wil jou goed informeren en helpen met je talent. Contact hierbij is belangrijk. Je mag bij vragen, twijfels altijd contact met ons opnemen. Dat kan via info@kunstbendelimburg.nl en via WhatsApp (06- 248 08946) Bellen kan natuurlijk ook (046-2021360).

WIE KAN ER CONTACT MET JOU OPNEMEN?
Alle medewerkers van Kunstbende kunnen bij jouw gegevens, maar het allerbelangrijkst; jij hebt zelf het recht om te bepalen wat je wel en niet laat zien. Na inschrijving bij Kunstbende neemt een medewerker van het landelijk bureau of een regionale afdeling van Kunstbende contact met je op. De host en websitebouwers van Kunstbende kunnen ook bij je gegevens. We hebben hierover met hen afspraken gemaakt om jouw privacy zo goed mogelijk te beschermen. Je gegevens worden niet aan andere derden verstrekt.

SIMPEL GEZEGD
De organisatie van Kunstbende heeft toegang tot jouw gegevens en kan contact met je opnemen om je te informeren en te helpen met je talent. We proberen te allen tijde jouw gegevens zo goed mogelijk te beschermen.

FOTO EN VIDEO
Tijdens de evenementen van Kunstbende worden foto’s en video’s gemaakt. Deze foto’s en video’s zijn ter promotie van de deelnemers. Je kunt zelf bepalen of je getagd wordt in een bericht. Je mag te allen tijde weigeren. Je kunt de foto’s en video’s gebruiken om jezelf te promoten op je eigen kanalen. Tag dan altijd de naam van de desbetreffende fotograaf of videomaker. De foto’s en video’s worden gemaakt door professionele fotografen en videomakers. De foto’s en video’s worden openbaar op de kanalen van Kunstbende en verspreid na afloop van het evenement. Je kunt de foto’s en video’s terugzien op de Limburgse kanalen Facebook.com/KunstbendeLB, Youtube.com/KunstbendeLimburg en instagram.com/KunstbendeLB en de landelijke social media-kanalen. We vragen tijdens de inschrijving op de website toestemming om jou te mogen fotograferen en filmen. Mocht je toch een foto of video terugzien op de Kunstbende-kanalen waar je niet blij mee bent en je hiervoor geen toestemming hebt gegeven, neem dan contact op met info@kunstbendelimburg.nl. We verwijderen de foto’s en video’s dan binnen vijf werkdagen. Uiteraard gaan we zorgvuldig om met de foto’s en video’s. Ze worden niet aan derden verstrekt zonder voorafgaande toestemming. Je mag de foto’s en video’s ook gebruiken voor je eigen promotie.

Pers, partners en sponsors kunnen tijdens de evenementen van Kunstbende foto’s en video’s maken en deze verspreiden in hun eigen netwerk. Het uitgangspunt is dat dit ter promotie is van de artiesten en deelnemers van het Kunstbende-evenement. Mochten de foto’s en video’s voor andere doeleinden worden gebruikt, dan vragen we altijd voorafgaand toestemming. De winnaarsfoto die gemaakt wordt tijdens de prijsuitreiking wordt naar de pers gestuurd.

SIMPEL GEZEGD
Kunstbende maakt tijdens alle evenementen video’s en foto’s. We doen dit om jou als artiest te promoten. De foto’s en video’s worden zorgvuldig samengesteld en gemaakt door professionele fotografen en videomakers. Het is de bedoeling dat je bij je inschrijving als deelnemer hiervoor toestemming geeft. We verstrekken de foto’s en video’s niet aan derden zonder voorafgaande toestemming. Je mag deze foto’s ook inzetten ter promotie van je eigen netwerk en op die manier je fanbase opbouwen!

AUTOMATISCHE INFORMATIE
Alle ontvangen informatie slaan wij op een server op. Wanneer wij met jou communiceren en vice versa houden we dit bij in een log. Alle gegevens gebruiken we om jou zo goed mogelijk te helpen bij deelname aan het traject van Kunstbende. De website is gekoppeld aan Google Analytics. Hiermee kan Kunstbende bugs op tijd signaleren, maar ook trends analyseren om de website zo goed mogelijk te gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan veelgestelde vragen op de zoekpagina. Kunstbende maakt gebruik van functionele en analytische cookies. Functionele cookies zijn er om ingelogd te kunnen blijven. Analytische cookies zijn nodig voor Google Analytics. Deze gegevens worden niet met derden gedeeld. Ook maakt Kunstbende gebruik van een Facebook Pixel. Met deze pixel houdt Facebook bij welke pagina’s worden bezocht op onze site. Hierdoor kan Kunstbende gerichter adverteren op Instagram (onderdeel van Facebook) en kunnen nog meer potentiële deelnemers kennismaken met ons aanbod.

SIMPEL GEZEGD
We verzamelen gegevens van jouw inschrijving. Met deze gegevens gaan we jou zo goed mogelijk helpen in het traject van Kunstbende. Onze website verzamelt via Google Analytics en de Facebook Pixel informatie van bezoekers op de site. We gebruiken dit om de site sneller en beter te maken. Via de pixel kunnen we nog meer nieuwe deelnemers bereiken op Instagram.

GEGEVENS DELEN
Kunstbende deelt geen persoonlijke gegevens zonder voorafgaande toestemming van jou. We stellen jouw gegevens niet ter beschikking aan derden. Het kan gebeuren dat Kunstbende benaderd wordt door een derde partij die interesse in jou heeft. Denk aan een festival dat een bepaalde act/persoon wil programmeren. We nemen te allen tijde contact op om te vragen of we je gegevens mogen doorgeven aan derden. We gaan alleen hiertoe over als wij denken dat het in je voordeel is. In het traject zijn er meerdere momenten waarop we jouw gegevens openbaar kunnen maken. Win jij een prijs op de voorronde, dan maken we de naam en act bekend op de website en eventueel in een persbericht en op social media. Jouw gegevens worden alleen gebruikt ten behoeve van promotie gedurende het traject.

SIMPEL GEZEGD
We geven jouw contactgegevens niet aan derden zonder voorafgaande toestemming. Als je een voorronde wint, maken we je naam bekend op de website, in een persbericht en op de social media-kanalen Instagram, Twitter en YouTube. Je kunt ervoor kiezen om anoniem te blijven en alleen je artiestennaam bij Kunstbende op te geven.

OPSLAAN VAN GEGEVENS EN BESCHERMING VAN GEGEVENS
Kunstbende heeft geen belang bij het opslaan van andere gegevens dan gevraagd worden in het inschrijfformulier. Alle gegevens uit het inschrijfformulier worden verwerkt in een technisch draaiboek, deze wordt geprint en uitgedeeld aan de technici van het podium. Ook krijgen de presentatoren een korte bio, je naam en actgegevens om je act aan te kondigen tijdens het evenement. Hierna worden jouw gegevens niet meer gebruikt.
Voor de veiligheid en privacy wordt je registratie beschermd door een persoonlijk wachtwoord. De medewerkers van Kunstbende kunnen je wachtwoord niet inzien. Je kunt zelf je wachtwoord aanpassen en resetten. De medewerkers van Kunstbende nemen jouw privacy en veiligheid serieus.

Aangeleverde geluidsopnames, video’s en teksten voor je act worden direct na het laatste evenement van de servers verwijderd. Je blijft altijd eigenaar van je werk.

Je persoonsgegevens worden gedurende vijf jaar na jouw deelname aan Kunstbende bewaard. Dit doen wij alleen om jou nog te kunnen informeren over eventuele optredens en mooie kansen voor jou om jezelf verder te ontwikkelen. Wil je geen e-mails meer ontvangen? Laat het dan weten zodra je een e-mail ontvangt. Wil je dat jouw gegevens verwijderd worden? Neem dan contact met ons op.

SIMPEL GEZEGD
Je account wordt beschermd met een wachtwoord. Wij bewaken de website en zorgen voor de veiligheid. Zorg dat jij ook zorgvuldig omgaat met je wachtwoord. Alle materialen die horen bij jouw act worden direct na het evenement verwijderd. Je persoonsgegevens worden tot vijf jaar na jouw deelname aan Kunstbende bewaard. We kunnen nog maximaal vijf jaar na jouw deelname contact met jou opnemen over optredens of andere toffe kansen. Wil je dat jouw gegevens eerder verwijderd worden? Neem dan contact met ons op.

RECHT OP TOESTEMMING INTREKKEN OF VERWIJDEREN VAN PERSOONSGEGEVENS
In deze privacyvoorwaarden hebben we uitgelegd op welke manier we gegevens verwerken en hoe we ze beschermen. Kunstbende vindt jouw privacy belangrijk en probeert je zo goed mogelijk te beschermen. Je toestemming kun je te allen tijde intrekken op twee manieren. 1. Ga naar je eigen account en wis je gegevens, of 2. Neem contact met ons op via hallo@kunstbende.nl of 020-5219922. Uiteraard zijn we benieuwd waarom jij je toestemming intrekt, of waarom jij niet meer mee kunt doen aan Kunstbende. Soms is tijdgebrek een oorzaak, of onzekerheid, of is er een andere reden. Mocht jij hier hulp bij nodig hebben, neem gerust contact op. We denken graag met je mee.

SIMPEL GEZEGD
Kunstbende vindt jouw privacy belangrijk en probeert je zo goed mogelijk te beschermen. Je toestemming en inschrijving kun je te allen tijde stopzetten op twee manieren: 1. Ga naar je eigen account en wis je gegevens, of 2. Neem contact met ons op via info@kunstbendelimburg.nl of 046-2021360. Mocht je hulp bij nodig hebben, dan weet je ons te vinden. We denken graag met je mee.

HOE ZORGEN WE DAT WE JOUW INFORMATIE VEILIG HOUDEN?
De bescherming van jouw gegevens is ontzettend belangrijk voor ons. We hebben hiervoor, samen met onze websitebouwer, een aantal beveiligingsmaatregelen toegepast. Hieronder volgt een opsomming van al deze maatregelen:

– Toegangscontrole:Databasetoegang is beperkt tot mensen die alleen toegang nodig hebben voor ontwikkelingsdoeleinden en is toegankelijk via SSH, SSH zorgt voor een beveiligde verbinding en transportprotocol voor gebruikers- en machine-to-machine (M2M) sessies.
– Integriteit: gebruikersautorisatie van bepaalde gegevens wordt alleen verleend aan degenen die het nodig hebben.
– Encryptie: Encryptie van gegevens – Wachtwoorden en gevoelige persoonlijke gegevens worden gecodeerd wanneer ze worden opgeslagen.
– Verzendcontrole: versleuteling van webverkeer via SSL-certificaat
– Vertrouwelijkheid: gebruik van wachtwoordmanager en generator betekent dat wachtwoorden veilig zijn en een hoog niveau van wachtwoordbeleid volgen
– Evaluatie: we maken gebruik van de meest up-to-date technologieën en best practices van andere organisaties om ervoor te zorgen dat de maatregelen die we toepassen van de hoogste standaard zijn
– Herstelbaarheid: alle databases worden beschermd door continue fysieke back-ups. Deze back-ups worden opgeslagen in dezelfde regio als de database.

Ondanks onze voorzorgsmaatregelen en inspanningen om jouw informatie veilig en goed te beschermen, kunnen we (net als alle andere websites die gebruik maken van persoonsgegevensen opslagtechnologie) 100% veiligheid garanderen. We kunnen dus niet beloven dat hackers, cybercriminelen of andere onbevoegde derde partijen onze veiligheid kunnen verslaan en op ongepaste wijze jouw gegevens verzamelen, openen, stelen of wijzigen. Wanneer dit gebeurt, zullen wij uiteraard altijd direct actie ondernemen en jou hierover informeren. We doen ons uiterste best om jouw gegevens goed te beschermen, maar de overdracht van persoonlijke informatie naar onze website is op eigen risico. Je kunt zelf voorzorgsmaatregelen nemen om jouw gegevens zo goed mogelijk te beschermen. Zorg dat je alleen op toegang hebt tot de website wanneer je in een beveiligde internetomgeving werkt. We verwerken jouw gegevens uitsluitend binnen de Europese Unie (EU) door jouw gegevens op een server in de EU op te slaan.

SIMPEL GEZEGD
We vinden jouw privacy en de bescherming van jouw gegevens ontzettend belangrijk. We hebben daarom, samen met onze websitebouwer, een aantal voorzorgsmaatregelen ingebouwd in de website en onze organisatie om jouw gegevens zo goed mogelijk te beschermen. 100% veiligheid tegen hackers en andere onbevoegden kunnen wij niet garanderen, dus het werken met onze website blijft op eigen risico.

VRAGEN OF KLACHTEN?
Mocht je vragen en/of klachten hebben, dan kun je altijd contact met ons opnemen via info@kunstbendelimburg.nl of 046-2021360. Wij proberen je zoveel mogelijk te helpen en je privacy te allen tijde te beschermen. Mocht je niet tevreden zijn met hoe Kunstbende omgaat met je gegevens, dan kun je een klacht indienen bij Autoriteit Persoonsgegevens.

INGANGSDATUM VAN DEZE PRIVACYVOORWAARDEN
De privacyvoorwaarden zijn van kracht met ingang van 25 mei 2018. Deze versie is bijgewerkt op 21 september 2021.

Kunstbende heeft een verwerkersovereenkomst met de regionale afdelingen van Kunstbende. De regionale afdelingen zijn: Stichting Festivals in Limburg, ICO Assen, Kunstlink, Meervaart, Popunie, ZB Bibliotheek van Zeeland, Cultuur Oost, Stichting Kunstbende Utrecht, Hedon, Stichting Bosse Nova, Keunstwurk.

Contactgegevens organisatie landelijk:
Stichting Kunstbende
Atlantisplein 1
1093 NE Amsterdam
KVK: 41156357
hallo@kunstbende.nl
020-5219922

Contactgegevens organisatie Limburg:
Stichting Festivals Limburg
Mauritslaan 23
6161 HP Geleen
KVK: 41072058
info@kunstbendelimburg.nl
046-2021360

© Kunstbende Limburg 2022