Op 13 februari zal er weer een te gekke online workshop plaatsen. Vincent en Melissa van The Live Coaches komen je meer leren over het thema “podiumpresentatie”. Want hoe presenteer je jouw kunst op het podium?

Wanneer je als maker op het podium staat en je kunst presenteert aan anderen, dan komt daar van alles bij kijken. Alle keuzes die je maakt hebben effect op hoe jij en jouw kunst overkomen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan je outfit, je houding, waar je staat op het podium, de spullen die je meeneemt, wat je zegt… Als je jouw kunst en verhaal duidelijk wilt overbrengen aan je publiek, is het goed om na te denken over hoe je al die elementen naar je hand kunt zetten.

Workshop Podiumpresentatie
In onze interactieve workshop nemen wij – The Live Coaches – je mee in hoe je jouw unieke verhaal kan vertalen naar een live ervaring. We prikkelen je in je gedachten over o.a. je verhaal, performance, styling, en beweging op het podium. Je wordt bewust van waar je nu staat en leert hoe je keuzes kunt maken die passen bij wat je wilt uitstralen en overbrengen. Na de workshop kun je met de vele eye openers verder aan de slag, om dit alles te verwerken in je podiumpresentatie. Zo kun je van je optreden een ervaring maken.

Aanmelden kan hier!

Over The Live Coaches

The Live Coaches (Vincent de Raad en Melanie Esther) coachen artiesten in het vertalen van hun unieke verhaal naar een live ervaring op het podium. Ze focussen zich daarbij op alle elementen van live en hoe die kunnen bijdragen aan het vertellen van het verhaal aan het publiek. In hun podcast ‘The Live Coaches’ interviewen ze experts uit de live muziekindustrie en gaan ze in gesprek over al deze elementen. Daarnaast geven ze live coaching en workshops.

Vincent de Raad werkte al als muzikant, evenementenorganisator, docent, coach en onderzoeker. Melanie Esther is Artist Branding & Social Media Coach. Samen bundelen zij hun krachten en coachen ze artiesten in het ontwikkelen van hun unieke live ervaring.

Aanmelden kan hier!

Ook leuk!

© Kunstbende Limburg