De Limburgse voorronde van Kunstbende vindt plaats op zondag 26 maart 2023 in het Toon Hermans Theater in Sittard. Tijdens deze dag mag jij voor een echt publiek op een professioneel podium jezelf laten zien. Je wordt de hele dag begeleid door het Kunstbende-team en je krijgt leerzame feedback van onze professionele jury. Deze jury maakt aan het eind van de dag de winnaars bekend, die doorgaan naar de landelijke finale.

Wil jij jouw zelfgemaakte werk laten zien aan een professionele jury en publiek? Wacht dan niet langer en maak een act aan voor de voorronde van Kunstbende Limburg.
Dat kan via www.kunstbende.nl

Meer informatie over de spelregels en het traject kun je hier lezen.

Meer uitleg over de verschillende categorieën kun je hier lezen. 

SELECTIERONDE
Doe jij mee in de categorie Muziek of DJ? Dan is het mogelijk dat er voorafgaand aan de voorronde, een selectieronde plaatsvindt. Dit is afhankelijk van het aantal aanmeldingen voor deze categorieën. Tijdens de selectieronde mag jij optreden en krijg je feedback van professionals in de jury. Zij maken uiteindelijk de selectie van acts die doorgaan naar de voorronde.

4 maart 2023: Selectieronde Zuid-Limburg
5 maart 2023: Selectieronde Noord-Limburg

VOORRONDE
Doe jij mee in de categorieën Content Creator, Dans, Expo, Fashion, Film, Taal of Theater? Dan ga je automatisch door naar de voorronde.

VRAGEN?

Neem contact op met Kunstbende Limburg!

Ook leuk!

© Kunstbende Limburg