Om meer talentvolle jongeren te bereiken, werken wij als Kunstbende samen met Ambassadeurs. Deze toppers zijn actief binnen de creatieve sector, kunnen zich in de Kunstbende-doelgroep verdiepen en hebben zelf het Kunstbende-podium ervaren. Daarom zijn de ambassadeurs ook altijd winnaars van de Limburgse voorronde, binnen hun categorie. Ze krijgen na het winnen de keuze om Ambassadeur te mogen worden of niet.  Ambassadeurs helpen Kunstbende met het bereiken van een doelgroep, die Kunstbende zelf niet kan bereiken of in zicht heeft.

Daarnaast zitten alle ambassadeurs in speciale Whatsapp groepen, per categorie. Hierin kunnen jongeren met dezelfde interesses de kans krijgen om: kennis met elkaar te delen, vragen te stellen, te netwerken en tips & tricks te ontvangen van de coach en ambassadeur. Voor die linkjes verwijzen wij je graag door naar deze link! KLIK HIER!!

We stellen ze graag aan je voor!

AMBASSADEUR CONTENT CREATOR
Floor Bons

Ik ben Floor Bons, ik doe al een aantal jaar mee met Kunstbende in de categorieën Expo en content creator. In mijn vrije tijd ben ik dus ook met allebei veel bezig. Het doel van mijn content is inspireren motiveren en amuseren. Ik wil de kijker het gevoel geven dat die met me meekomt. 

 

 

 

 

 

AMBASSADEUR DJ
Jayden Hoofs & Stan Rademakers & Milan Leppers

Spontane jongen met een grote passie voor muziek. Wilt de house scene veroveren met zijn unieke techy sounds. Studeert aan de Herman Brood Academie in Utrecht en draait al in meerdere clubs en verschillende grote festivals.

 

 

 

 

 

 

 

Mijn naam is Milan Leppers ook wel bekend als RedFools. Afgelopen jaar heb ik Limburg mogen vertegenwoordigen op het Young Creators Festival in Amsterdam in de categorie Dj!

Ik draai al sinds mijn 12e, dat zijn ondertussen al bijna 8 jaar en in die tijd heb ik veel mogen leren van Kunstbende, zo heb ik heel veel coaching mogen ontvangen en heb ik dankzij Kunstbende op een aantal grote festivals mogen staan.

Ik kan mij goed mijn eerste keer meedoen aan Kunstbende herinneren, plankenkoorts, zenuwen alles waar je aan kan denken wat te maken heeft met zenuwen voor een optreden. Nu 6 jaar later mocht ik dan eindelijk Hardstyle muziek brengen naar de landelijke finale!

 

 

 

 

AMBASSADEUR EXPO
Zara de Klerk

AMBASSADEUR FASHION
Anna Heutmekers
Yo People! Ik ben Anna, geboren in 2009 en een enorme vasteloavend/ kunst/ geschiedenis/ Duik/ Judo/ Grappen/ Party/ Ski/ Dieren/ en Performance Art gek. Alles wat ik nog nooit gedaan heb lijkt me leuk om uit te proberen en vind concepten bedenken echt het einde!

 

 

 

 

 

 

AMBASSADEUR FILM
Lost Box Media

Hoi, ik ben Ozaia, ik ben manusje van alles, die graag alles een keer gedaan heeft. Vanaf kleins af aan al een groot fan van films en alles daaromheen. Dat heeft zich voortgezet tot een enorme passie voor alles film.

Hallo! Ik ben Pepijn Afman van Lost Box Media en doe 29 juni mee aan de grote finale in Amsterdam. Ik heb een film gemaakt met 2 vrienden voor Kunstbende over een relevant en maatschappelijk thema.

Hallo! Ik ben Joel, creatief maker en hou ervan om aan de slag te gaan met vanalles en nogwat. Van vloggen tot shortmovies.

 

 

 

AMBASSADEUR MUZIEK
Norah Rhodes
 Hey! Ik ben Norah, en ik ben een singer-songwriter! 2023 was de derde keer dat ik meedeed aan kunstbende. In de paar jaar dat ik bij de ‘kunstbende family’ heb gezeten heb ik veel kunnen groeien door alle mogelijkheden die Kunstbende te bieden heeft. Daarom ben ik super blij dat ik ambassadeur van de categorie muziek mag zijn! Als ambassadeur hoop ik vooral te inspireren, en om nog meer jongeren aan te sporen om hun talenten verder te ontwikkelen. 

 

 

 

 

 

AMBASSADEUR TAAL
Yana Wings
Ik ben Yana Wings, geboren in Heerlen en ben zeer gepassioneerd omtrent alles wat taal, poëzie en literatuur betreft. Ik vind het interessant om dingen te ontdekken en hier dan over te schrijven. Ook houd ik onwijs van sociale interactie en mensen ontmoeten/leren kennen. 

 

 

 

 

 

 

AMBASSADEUR THEATER
Xam Beckers

 

 

 

© Kunstbende Limburg