Beste Kunstbende toppers, hieronder vinden jullie de verschillende links naar onze nieuwe Kunstbende groep ’s appen per categorie! Zodra je op de link klinkt kan je de uitnodiging van de groepsapp accepteren en doe je mee!

 

 

DJ
DJ-tips, producer-tips, optredens, verhalen uit de praktijk en vooral veel gezelligheid met jouw nieuwe vrienden? In de nieuwe DJ groepsapp vind je het allemaal inclusief jullie eigen Kunstbende DJ coach, Romello Mathilda! Klik hier en join de groep! 

EXPO
Wil jij makkelijker in contact kunnen komen met jongeren die dezelfde creatieve interesses hebben als jij! Doe dit dan met behulp van de nieuwe expo groepsapp met daarin een professionele Kunstbende expo coach John Mevis! Wat kan je zo al verwachten? Workshops, Uitjes, Expo-tips en meer dus klik snel op de link aan sluit je aan !! Klik hier en join de groep! 

MUZIEK
Wil jij als muziek topper je skills kunnen verbreden en meer jongeren leren die ook muzikaal bezig zijn? En wil je daarbij extra info over workshops en uitjes maar ook tips & tricks ontvangen van en professionele coach? Meld je dan aan voor de nieuwe Kunstbende Muziek WhatsApp groep met als coach, Jesse Deledda! Klik hier en join de groep! 

TAAL
Beste Kunstbende Taal topper, wil jij je skills verbreden? En in contact komen met jongeren die dezelfde interesses hebben als jij ? Join dan de taal groepsapp met daarin een professionele Kunstbende Taal coach, Drik Heffels!! wat kan je verwachten van de groepsapp? Informatie over taal evenementen, mogelijkheden om het podium te pakken, onderlinge inspiratie, inspraak in workshops en nog veel meer!  Klik hier en join de groep! 

CONTENT CREATOR
Wil jij je skills verbreden en nog makkelijker in contact komen met jongeren die dezelfde creatieve interesses hebben als jij! Dit doen we met behulp van een Content Creator groepsapp met daarin een professionele Kunstbende Content coach genaamd, Kayleigh Bos! Wat kan je verwachten van de groepsapp? Informatie over Content Creator evenementen, mogelijkheden om het podium te pakken, onderlinge inspiratie, inspraak in workshops en nog veel meer dus meld je snel aan!! Klik hier en join de groep! 

THEATER
Theater fanatiekelingen: maak kennis met Sebas van der Donk! Hij is de professionele Kunstbende theater coach en hij zit in de enige echte Kunstbende theater groepsapp! Wil jij graag jongeren ontmoeten met dezelfde passie voor theater als jij en tegelijkertijd jouw theater skills verbeteren ? Join dan deze groepsapp! Wat kan je van de groep verwachten? Dit wordt een plek waar we inspiratie delen (denk aan voorstellingen, exposities, boeken enz.) maar waar ook audities voor producties en films gedeeld gaan worden, het is de plek waar je terecht kan met al je vragen. Klik hier en join de groep! 

FILM
Jonge filmmakers opgelet Wij zijn druk aan de slag gegaan om iets te ontwikkelen zodat jij als filmmaker je skills kunt verbreden en nog makkelijker in contact kunt komen met jongeren die dezelfde creatieve interesses hebben als jij! We hebben een nieuwe film groepsapp met daarin een professionele film coach namelijk, Lau, née Laurens Zautsen! Wat kan je verwachten van de groep? Informatie over film evenementen, mogelijkheden om het podium te pakken, onderlinge inspiratie, inspraak in workshops en nog veel meer. Klinkt dit als een kans die je niet mag missen? Klik hier en join de groep!  

FASHION
Expressieve jongeren opgelet !! Wij zijn ergens mee aan de slag gegaan zodat jij je skills kunt verbreden en nog makkelijker in contact kunt komen met jongeren die dezelfde creatieve interesses hebben als jij! Dit doen we met behulp van de enige echte Kunstbende fashion coach genaamd, Ploen Mevis (winnaar Fashion 2019)! Wat kun je verwachten van de groepsapp? Workshops, tips & tricks, verhalen uit de praktijk, inspiratie en veel gezelligheid met jouw nieuwe vrienden.  Klik hier en join de groep! 

DANS
Losse voetjes opgelet! Wil jij makkelijker in contact komen met jongeren die dezelfde passie voor fashion hebben als jij en wil jij tegelijkertijd je skills vereteren? Meld je dan aan voor de enige echte Dans groepsapp begeleid door de professionele Kunstbende dans coach, Fleur Veugelers!! Wat kan je verwachten van de groepsapp? Workshops, Dans-tips, optredens, verhalen uit praktijk , tips & tricks delen met elkaar en vooral veel gezelligheid met jouw nieuwe vrienden. Klik hier en join de groep!  

Ook leuk!

© Kunstbende Limburg