Inschrijven

De voorronde van Kunstbende Limburg vindt dit jaar plaats op ZONDAG 31 MAART 2019, inschrijven is vanaf nu mogelijk. Let op: afhankelijk van het aantal inschrijvingen kan het voorkomen dat we voor enkele categorieën extra voorrondes gaan organiseren. Maar daar krijg je natuurlijk op tijd alle informatie over. Deelname aan Kunstbende is GRATIS! 

In 2019 is er geen thema verbonden aan Kunstbende, iedereen krijgt creatief de vrije hand.

Kunstbende is de wedstrijd voor jongeren van 13 t/m 18 jaar. Al meer dan 25 jaar geeft Kunstbende de tijd aan hét creatief talent van Nederland. Kunstbende is jouw tijd op het podium, om jouw eigen ding te doen, waarin alles – maar dan ook echt alles – geoorloofd is!

Je kunt meedoen acht verschillende categorieën:
Dans – DJ – Expo – Fashion – Film – Muziek – Taal – Theater 

Een paar punten waarop je moet letten als je meedoet:

  • Je mag in meer dan 1 categorie meedoen aan Kunstbende! Dus kun je niet kiezen tussen ‘Muziek’ en ‘Dans’, dan doe je toch allebei?!
  • De wedstrijd is voor iedereen van 13 t/m 18 jaar. Iedereen die geboren is in de jaren 2000 t/m 2006 mag meedoen. Dat betekent dat je mag meedoen als je in 2019 13 of 19 wordt. Soms mag je wél meedoen als je jonger bent, neem in dat geval contact op met de Limburgse regiocoördinator.
  • Je inzending moet zelf gemaakt en bedacht zijn.
  • Je mag per categorie maar 1 keer deelnemen. Drie keer bij verschillende groepen dansen, mag dus niet. Ook meedoen aan dezelfde categorie bij andere voorrondes is niet toegestaan.
  • Tijdens de voorronde op 31 maart 2019 selecteert een professionele jury drie winnaars. De eerste prijs winnaars van iedere categorie gaan door naar de landelijke finale.
  • Indien er minder dan 5 inzendingen voor een bepaalde categorie op een voorronde zijn, dan worden de inzendingen gejureerd op een andere voorronde.

Voor meer regels en punten kun je het reglement downloaden, te vinden onder jouw categorie.

Voor meer informatie kijk je op de site van Kunstbende.

SCHRIJF JE HIER IN

 

 

Coming up

Zondag 24 februari 2019
Coachingsdag Kunstbende Limburg @ Dependance Conservatorium, Maastricht

Zondag 10 maart 2019
Selectieronde Kunstbende Limburg @ ECI Cultuurfabriek, Roermond

Zondag 17 maart 2019
Selectieronde Kunstbende Limburg @ Muziekgieterij, Maastricht

Zondag 31 maart 2019
Voorronde Kunstbende Limburg @ Schouwburg De Domijnen, Sittard

Alle data

© Kunstbende Limburg | Site: Sascha Teschner