Imagine Music Experience Nederland

Popsport Network gaat een nieuwe en enorm vette samenwerking aan! Popsport wordt met locatie partner Muziekgieterij de nieuwe organisator van Imagine Music Experience Nederland. Meld je aan en maak kans om geselecteerd te worden voor het Imagine Nederland weekend van vrijdag 30 juni t/m zondag 2 juli in Maastricht. Dit staat gelijk aan een weekend vol ontmoetingen en netwerk, blik op de internationale muziekindustrie en natuurlijk heel veel muziek maken.
Op de finaledag speel je in een wedstrijd* en kun je gekozen worden als de Nederlandse finalist voor de internationale finale van Imagine Music Experience.

WAT IS IMAGINE MUSIC EXPERIENCE?

Imagine Music Experience is een groot internationaal project waarbij internationale uitwisseling en netwerk tussen muzikanten centraal staat. Elk jaar is in deelnemende landen een ontwikkeltraject én finaleweekend, waarbij deelnemers toewerken naar de internationale bijeenkomst. Die zal in 2023 in Brussel zijn! Met Popsport als partner heeft Nederland ook een plek bij de internationale Imagine Music Experience, waaraan landen als Zweden, Noorwegen, Frankrijk, België, Kroatië en zelfs Brazilië en Zimbabwe mee doen.

HET WEEKEND

Vrijdag 30 juni
Je komt vroeg in de middag aan in Maastricht. Je ontmoet de andere muzikanten, volgt een masterclass en in de avond gaan we samen muziek maken. Dit doen we allemaal in Muziekgieterij! Je overnacht in het Stayokay Hostel in Maastricht. Je gebruikt het hele weekend een huurfiets van Stayokay.

Zaterdag 1 juli
Volle dag Imagine Music Experience! We gaan de stad ontdekken, meer kennis ontwikkelen over de (internationale) muziekindustrie én natuurlijk heel veel muziek maken. Je verblijft weer in het Stayokay Hostel.

Zondag 2 juli
Finaledag! Je speelt een show voor publiek in Muziekgieterij. Een professionele jury kiest wie Nederland gaat vertegenwoordigen tijdens de Imagine Music Experience International Final.
In de avond ga je weer naar huis.

✅ Deelnemers zijn tussen 13 en 21 jaar oud.

✅ Je bent er het hele weekend bij.

✅ Deelnemers betalen een kleine bijdrage van €25,- p.p. voor het weekend (deze betaal je vooraf).

✅ Bij dit weekend zijn je overnachtingen, maaltijden en huurfiets inbegrepen.

✅ De voertaal tijdens dit weekend is mogelijk Engels.

✅ Je act kan meedoen aan de internationale finale.*

 

DEADLINE: meld je act uiterlijk 7 mei aan via dit formulier. 
voor meer informatie klik op deze link.

Ook leuk!

© Kunstbende Limburg