Bands, zangers, zangeressen, singer songwriters en andere muzikanten opgelet! Wil jij deze zomer optreden op Zomerparkfeest, het leukste festival van Venlo? Dan heb je geluk! Ook dit jaar organiseren Grenswerk, Zomerparkfeest, Tino Snijtsheuvel & Zonen, De Maaspoort Theater & Events audities om een speelplek te bemachtigen op Zomerparkfeest.

En dat niet alleen! Ben jij één van de gelukkige die uitgekozen wordt, dan gaan we jou coachen om vol zelfvertrouwen op het podium te kunnen knallen! Samen met de ander geselecteerde muzikanten maak je een show waarbij jouw talent naar voren kan komen. Audities staan open voor iedereen tot en met een leeftijd van 25 jaar, verdeeld over twee categorieën: t/m 16 jaar en 16 t/m 25 jaar. Afkomstig uit regio Venlo / Noord-Limburg is een pré.

De coaches

Geronimo Snijtsheuvel tourt als solo pianist op festivals en in stadions over de hele wereld en componeert en produceert shows voor de grootste DJ’s van dit moment. Samen met andere ervaren en bewezen Singer-Songwriters gaat hij je klaarstomen voor het optreden. 

De planning

Het optreden is op vrijdag 9 augustus 2024 op Zomerparkfeest. 

Doe je mee aan dit project, dan verwachten we dat je beschikbaar bent op de volgende momenten: 

– Don 6 juni tussen 17.00-22.00 audities @ Grenswerk
– zat 15 juni tussen 10.00-17.00 repetitiedag @ Maaspoort
– di 6 aug repetitie tussen 10.00-17.00 @ Maaspoort
– wo 7aug  repetitiedag +  tryout tussen 13:00 -21.00 @ Grenswerk cafe
– vrij 9 augustus Show 17:15 – 18:15 uur @ Amigo Stage Zomerpakfeest
De sluitingsdatum voor inschrijving is dinsdag 4 juni 12:00 uur.

Inschrijven kan via: https://forms.gle/i6PdWkHDSCRXMCAQ6

De auditie

Na een korte soundcheck speel je een door jou voorbereid stuk naar keuze. Zorg ook voor een reservestuk. Direct daarna krijg je feedback en hoor je of je bent geselecteerd. Zorg dat je goed bent voorbereid. Ook al houden we rekening met leeftijd, we zijn op zoek naar de beste acts. Kom je als band? Dan speel je op de backline die voor jullie klaar staat op het podium. Wel eigen gitaren enzo meenemen natuurlijk.

Is het niet mogelijk voor je om 6 juni auditie te komen doen bij Grenswerk ? Dan kan je ook een auditie tape insturen. Speel minstens 1 nummer op deze auditie tape en ligt toe wat je graag wilt doen/bereiken met je deelname en met je muziek. Belangrijk is dat we je goed zien en horen op de video. Geronimo neemt na het zien van de video telefonisch contact met je op om je motivatie te bespreken. Vul het aanmeldingsformulier in én stuur je tape naar geronimo@geronimosnijtsheuvel en wieneke@grenswerk.nl voor 4 juni 12:00 uur. 

Neem bij vragen contact met ons op geronimo@geronimosnijtsheuvel.nl of wieneke@grenswerk.nl

Ook leuk!

© Kunstbende Limburg