In een nieuwe samenwerking tussen Huis voor de Kunsten Limburg, Hogeschool Zuyd en Kunstbende Limburg werken we samen met een aantal Zuyd-studenten achter de mening van jongeren te komen en ze meer te activeren in de cultuursector. 

Jongeren tussen de 13 en 28 jaar worden opgeroepen door middel van een enquête om hun mening te laten horen. Het doel is om er achter te proberen te komen waar de interesses liggen op het culturele vlak en of zij bereid zijn om hier over mee te denken. Hoe denken jongeren over de cultuursector in Limburg, wat zien zij graag anders en hoe willen zij het anders doen?

“Het is belangrijk dat de mening van jongeren beter gehoord wordt en ook serieus genomen wordt, ook op beleidsmatig niveau. We willen samen met jongeren, iets ontdekken voor Jongeren”. Paul Moerel, Directeur Kunstbende Limburg.

Dus: ben jij een jongeren (t/m 28 jaar) of ken jij er een? Vul dan de enquête in, en wie weet maak je ook nog kans op vrijkaarten voor Pinkpop, een workshop op maat of een van onze goed gevulde goodiebags.

Klik hier en vul het formulier in! 

 

Ook leuk!

© Kunstbende Limburg