Het nieuwe seizoen van Kunstbende 2023 -2024 en wij hebben er zin in!

Kunstbende wil jongeren motiveren en helpen bij het ontdekken en ontwikkelen van hun talent. Vanwege deze reden worden er een aantal workshops georganiseerd waar jongeren tussen de 13 en 19 jaar gratis aan kunnen deelnemen: Content Creator, Dans, DJ, Expo, Fashion, Film, Muziek, Taal en Theater. Voor deze workshops kunnen deelnemers zich van te voren opgegeven en deelname is gratis.

Workshopreeks binnen een categorie
Nieuw dit jaar is dat er voor elke categorie een workshopreeks is opgezet in samenwerking met coaches en input van members. Er zullen 5 momenten, verspreid over het seizoen, plaatsvinden waar in je stap voor stap meer tips & tricks krijgt om jouw talent te ontwikkelen! Leuke side note: de workshops zijn zo ingericht dat je op het einde een toffe act hebt om mee te kunnen doen aan de Limburgse voorronde.
Het is overigens niet verplicht om bij alle workshops aanwezig te zijn! Schrijf je in voor de workshop die jou leuk lijkt of veel aan kunt hebben.

Workshops in samenwerking met…
Naast de workshops die binnen een thema van de categorieën vallen, zijn er ook vele samenwerkingen waarmee wij workshop dagen, meet -ups en ontmoetingsavonden organiseren. Deze zijn in lijn met wat er gewenst is binnen de omgeving, doelgroep en trends.

De workshopdagen:

Ook leuk!

© Kunstbende Limburg