Nederlandstalige artiesten opgelet! Doe mee met de Roos van Limburg en maak kans op een speelplek op het Sint-Rosa festival!

Maak jij Nederlandstalige muziek? En wil jij je vaardigheden verder ontwikkelen en kans maken op een festivalslot op Sint-Rosa Festival. Neem dan deel aan De Roos van Limburg! Alle genres zijn toegestaan. Voor meer informatie: https://www.poppodium-volt.nl/de-roos-van-limburg

Stuur voor 20 mei 2024 2 nummers, een persfoto en een biografie in via martijn.belleflame@poppodium-volt.nl. Gebruik als onderwerp van je mail: De Roos van Limburg. Onze selectiecommissie, bestaande uit de programmeurs van Volt en andere Limburgse muziekprofessionals, selecteert uit alle inschrijvingen 5 acts die deel mogen nemen aan De Roos van Limburg. Je hoort op 27 mei of je geselecteerd bent.

Tijdens het traject ontvangen de geselecteerde acts op 8 juni een coaching sessie in Poppodium Volt. Een coaching sessie gaat over Nederlandse songwriting en podiumpresentatie. Op 7 juli spelen de geselecteerde acts een showcase in Poppodium Volt, waarbij een vakjury een winnaar zal selecteren die mag spelen op het Sint-Rosa Festival 2024. De tweede plek mag een voorprogramma spelen in Poppodium Volt (gage beschikbaar) en de derde plek wint 4 vrijkaartjes voor een show naar keuze bij Poppodium Volt. Let op: deelname aan de coachingsessie en de showcase is verplicht om kans te maken om de prijzen te winnen.

Schrijf je nu in en maak kans om te spelen op het Sint-Rosa festival!

Webpagina: https://www.poppodium-volt.nl/de-roos-van-limburg

Ook leuk!

© Kunstbende Limburg