Data voorrondes muziek en DJ bekend!

Kunstbende Limburg organiseert elk jaar extra voorrondes voor de populaire categorieën Muziek en DJ. Iedereen die zich inschrijft mag uiteraard (gratis) meedoen. We hebben per categorie 3 aparte voorrondes, waarin deelnemers zich presenteren voor een jury. Uiteraard zijn fans, vrienden en familie van onze deelnemers meer dan welkom om iedereen aan te moedigen!

Op ZATERDAG 15 FEBRUARI 2014 vindt de allereerste MUZIEK voorronde plaats in DE BOERDERIJ in Geleen. Dit wordt georganiseerd vanuit POPPODIUM VOLT. Aangezien de bouw van Poppodium VOLT dan net nog niet klaar is verhuizen we dit jaar naar De Boerderij in Geleen.

Op ZONDAG 16 FEBRUARI 2014 vindt de 1e voorronde DJ plaats in Carna in Einighausen (gemeente Sittard-Geleen).

Op VRIJDAG 21 FEBRUARI 2014 vindt de tweede MUZIEK en DJ voorronde plaats in hét poppodium van Maastricht en omstreken: de MUZIEKGIETERIJ.

Op ZATERDAG 22 FEBRUARI 2014 vindt de derde voorronde MUZIEK en tweede voorronde DJ plaats in de poptempel van Venlo en omstreken: PERRON 55!

Per voorronde selecteert een professionele jury welke acts doorgaan naar de Limburgse Regiofinale op zondag 30 maart 2014 te Sittard. Daar strijden ze voor een plekje in de landelijke finale op zaterdag 3 mei in de Melkweg te Amsterdam.

Meedoen? Check dan deze LINK voor meer info!
Doe je al mee? Dan krijg je van ons nog te horen in welke voorronde jij meedoet!

Ps. Om mee te doen in de categorie Muziek en DJ moet je je vòòr 10 februari 2014 hebben ingeschreven! Deelnemers in de zes andere categorieën kunnen zich na 10 februari wel nog gewoon aanmelden.

Vragen? Mail gerust naar info@kunstbendelimburg.nl!

 

 

Coming up

Zondag 18 oktober 2020
Kunstbende Limburg Voorronde @ Schouwburg De Domijnen, Sittard

Alle data

© Kunstbende Limburg | Site: Sascha Teschner