KUNSTBENDE LIMBURG COACHINGSDAG 2019

Op zondag 24 februari 2019 organiseren wij, in samenwerking met Hogeschool Zuyd en Huis voor de Kunsten Limburg, speciaal voor de Limburgse Kunstbende deelnemers in ALLE categorieën een coachingsdag in Maastricht en Roermond. Elke act (individueel of in een groep) krijgt persoonlijke aandacht van meerdere coaches om de laatste puntjes op de “i” te zetten! De coaches, studenten aan de kunstfaculteiten van Hogeschool Zuyd, geven je feedback over jouw eigen Kunstbende act/kunstwerk, je krijgt tips om je performance/kunstwerk bij te schaven en wellicht wel nieuwe inspiratie om bepaalde dingen helemaal anders te doen. Ze gaan je in ieder geval helemaal klaarstomen voor de Limburgse voorronde van Kunstbende, deze vindt komend jaar plaats op zondag 31 maart 2019.

Deelname aan deze coachingsdag is gratis (mits je deelneemt aan Kunstbende zelf), maar je moet je van te voren wel even opgeven.

 

De coachingsdag voor de categorieën Dj, Expo, Fashion, Film, Muziek, Taal en Theater vinden plaats bij Dependance Maastricht.

Jezelf opgeven voor de coachingsdag kan HIER!

 

De coachingsdag voor de categorie Dans vindt plaats bij Dansschool Swalmerstraat 69 in Roermond.

Jezelf opgeven voor de coachingsdag Dans kan HIER!

Coming up

Zaterdag 13 april 2019
Showcase @ Geleen Calling, Geleen

Zaterdag 27 april 2019
Kunstbende Limburg Zomertour @ Parkfestival, Sittard

Zondag 5 mei 2019
Kunstbende Limburg Zomertour @ Bevrijdingsfestival Limburg, Roermond

 

Alle data

© Kunstbende Limburg | Site: Sascha Teschner