Coachingsdag DANS

Coachingsdag voor deelnemers DANS

Op zondag 1 maart 2015 organiseren we in samenwerking met het Huis voor de Kunsten Limburg speciaal voor onze deelnemers in de categorie DANS een coachingsdag. Elke act (individueel of in een groep) krijgt 45 minuten persoonlijke aandacht van een coach om de laatste puntjes op de “i” te zetten! De coaches geven je feedback over jouw eigen dans, je krijgt tips om je performance bij te schaven en wellicht wel nieuwe inspiratie om onderdelen van de dans helemaal anders te doen. Ze gaan je in ieder geval helemaal klaarstomen voor de Regiofinale van Kunstbende Limburg.

Zondag 1 maart 2015, 10:00 tot 16:00 uur
Locatie: n.n.b.
Deelname = Gratis (enige voorwaarde hiervoor is dat je deelneemt aan de wedstrijd van Kunstbende)!

Regiofinale Kunstbende Limburg
De categorie DANS is één van de meest populaire categorieën binnen de Kunstbende wedstrijd. Deelnemers uit heel Limburg treden individueel of in groepsverband op tijdens de Limburgse finale op zondag 29 maart 2015 in de grote zaal van de Stadsschouwburg Sittard-Geleen. Een professionele die bepaalt wie er doorgaat naar de landelijk finale van Kunstbende in de Melkweg Amsterdam.

Doe mee aan Kunstbende, maak kans op vele vette prijzen zoals workshops en een coahingstraject, optredens, kaartjes voor Pinkpop en nog veel meer! Daarnaast kun je meedoen aan deze gratis workshop.

Inschrijven kan HIER.

 

 

Coming up

Zondag 18 oktober 2020
Kunstbende Limburg Voorronde @ Schouwburg De Domijnen, Sittard

Alle data

© Kunstbende Limburg | Site: Sascha Teschner