Paul Moerel nieuwe Consulent Popmuziek

Per 1 mei 2013 wordt de huidige projectcoördinator van Kunstbende in Limburg, Paul Moerel, de nieuwe Consulent Popmuziek van het Huis voor de Kunsten Limburg. Hij gaat het beleid uitvoeren van SPL om de popmuziek in Limburg te stimuleren. Paul volgt Marike Peters op, die per 1 maart zakelijk leider is geworden van het nieuwe popcentrum in Sittard-Geleen.

Paul Moerel (Geleen, 1978) studeerde Culturele en Maatschappelijke Vorming bij Hogeschool Zuyd te Sittard. Na zijn studie begon hij als projectcoördinator van Kunstbende in Limburg en het project PopSport in Noord-Brabant én Limburg. In 2007 richtte hij Stichting PopSport op en rolde hij het project verder uit naar de provincies Zeeland, Noord-Holland en Flevoland. Eind 2009 beëindigde hij deze werkzaamheden om fulltime in dienst te treden bij Buro Pinkpop in Geleen. Van 1 mei tot 1 juni 2013 werkt Moerel nog parttime bij Buro Pinkpop en parttime bij het Huis. Daarna gaat hij volledig aan de slag als Consulent Popmuziek.

Foto: Kunstbende winnares Madi Hermens voorafgaand aan haar optreden tijdens Pinkpop 2011, met projectcoördinator Kunstbende Paul Moerel

Coming up

Zaterdag 10 augustus 2019
Kunstbende Limburg Zomertour @ Zomerparkfeest, Venlo

Zondag 18 augustus 2019
Kunstbende Limburg Zomertour @ AUGST Festival, Berg aan de Maas

Zondag 25 augustus 2019
Kunstbende Limburg Zomertour @ Cultura Nova, Heerlen

Alle data

© Kunstbende Limburg | Site: Sascha Teschner