OPEN PODIUM EN WORKSHOPS IN SITTARD

Op zondag 17 december 2017 organiseert Kunstbende Limburg in samenwerking met Poppodium Volt tussen 13:00 uur en 17:00 uur een Open Podium in combinatie met een aantal gratis workshops.

OPEN PODIUM: Schrijf je HIER in voor het Open Podium

WORKSHOPS: Schrijf je HIER in voor een van de workhsops

OPEN PODIUM

De super locatie Poppodium Volt staat de hele dag tot jouw beschikking en biedt een fantastische kans om jouw talent te showen in een professionele omgeving. Ben jij tussen de 13 en 18 jaar oud en heb jij een talent in een van de volgende disciplines: Muziek, Taal, Theater, Dans, DJ of Fashion, geef je dan nu op voor het Open Podium. Aan een Open Podium zit geen wedstrijd element verbonden,  je wordt dus niet beoordeeld door een jury. Tijdens deze dag kun je niet alleen je talent laten zien op een professioneel podium, maar worden er ook diverse workshops aangeboden.

Twijfel niet en schrijf je HIER! in voor het open podium! Dit is dé kans om je talent te laten zien! Let op: Vol = vol!

WORKSHOPS

Naast het Open Podium organiseert Kunstbende Limburg in samenwerking met het Huis voor de Kunsten Limburg ook een aantal workshops op zondag 17 december 2017. Jongeren tussen de 13 en 18 jaar oud kunnen gratis deelnemen aan de workshop DJ (producen), Fashion, Film, Expo (beeldende kunst), Muziek of Taal. Deze workshops worden gegeven door professionals en vinden ook plaats tussen 13:00 uur en 17:00 uur.

INHOUD WORKSHOP DJ (Producen)

INHOUD WORKSHOP EXPO

In dit kleurrijke en beweeglijke avontuur zal er getekend, geschilderd, overlegd, gelachen, veranderd, ideeën uitgewisseld en heerlijk geknoeid worden. Dit alles om samen tot een fantastisch groot schilderij te komen, waarin iedereen een plaatsje heeft. De supervisie ligt in handen van Nieke Lemmens. Zij is beeldend kunstenaar en is daarnaast verbonden aan de Vooropleiding Academie Parkstad.

INHOUD WORKSHOP FASHION

INHOUD WORKSHOP FILM

Tijdens de workshop worden diverse films en voorbeelden getoond, kun je jouw ideeën en vragen voorleggen aan de coaches en krijg je advies op maat. Na afloop van de workshop weet je wat er komt kijken bij het maken van een film en heb je handige tips gekregen over alle fases van het filmmaken. De workshop is toegankelijk voor jongeren met en zonder filmervaring.

INHOUD WORKSHOP MUZIEK

INHOUD WORKSHOP TAAL

Schrijvers krijgen de vraag tot vervelens toe naar hun hoofd geslingerd: waar haal jij je inspiratie vandaan? Iedereen kent immers het beeld van de schrijver met een blocnote op zijn nachtkastje, die midden in de nacht ineens opspringt en een geniale inval heeft. Of de schrijver die achter zijn bureau zit, maar de inspiratie wil maar niet komen. In deze workshop laat Daan Doesborgh zien dat het allemaal bullshit is: inspiratie bestaat niet. Nooit meer door een weiland struinen, wachtend tot er ineens een gedicht in je hoofd verschijnt, of heel veel dromen in de hoop dat je een briljant idee voor een roman krijgt. Gewoon aan het werk, niet lullen met schrijven.

Opgeven voor (een van) de workshops kan HIER! Let op: Vol = vol!

*Meer info over de workshopdocenten volgt. Iedereen kan deelnemen, het maakt dus niet uit of je beginnend of gevorderd bent.

 

 

Coming up

Zondag 24 februari 2019
Coachingsdag Kunstbende Limburg @ Dependance Conservatorium, Maastricht

Zondag 10 maart 2019
Selectieronde Kunstbende Limburg @ ECI Cultuurfabriek, Roermond

Zondag 17 maart 2019
Selectieronde Kunstbende Limburg @ Muziekgieterij, Maastricht

Zondag 31 maart 2019
Voorronde Kunstbende Limburg @ Schouwburg De Domijnen, Sittard

Alle data

© Kunstbende Limburg | Site: Sascha Teschner