Kunstbende Limburg zoekt vrijwilligers voorronde 2018!

KUNSTBENDE LIMBURG ZOEKT VRIJWILLIGERS

Het nieuwe Kunstbende seizoen is weer van start gegaan! Wij zijn druk bezig met de voorbereidingen. We hebben inmiddels weer een enorm aantal deelnemers voor de wedstrijd en we zijn druk bezig om er weer een onvergetelijke en goed georganiseerde Kunstbende editie van te maken! Daarom willen we jullie vragen of jullie ons dit jaar willen helpenKunstbende Limburg belooft weer een spetterende editie te worden waar we graag jullie hulp bij willen!

Op zondag 25 maart vindt de 28e provinciale finale van Kunstbende Limburg plaats in Schouwburg de Domijnen in Sittard en daar kunnen we nog een boel handjes voor gebruiken. In de op- en afbouw, om deelnemers te ontvangen en te begeleiden, jury begeleiden, extra handjes op de podia om te helpen tijdens het wisselen van de acts, projecties bedienen, publiek begeleiden en nog veel meer!

Heb je een passie voor Kunst- en Cultuur, werk je graag met jongeren en kunstenaars? Zin in een uitbundige en hectische dag waar je je helemaal kunt laten onderdompelen in een bruisend avontuur vol aanstormend jong talent? Dan zie jij het helemaal zitten om vrijwilliger te worden bij Kunstbende Limburg!

Geef je als vrijwilliger voor de voorronde van Kunstbende Limburg op via deze link!

Heb je nog vragen, stuur dan een mailtje naar project@kunstbendelimburg.nl

 

Coming up

Zondag 10 maart 2019
Selectieronde Kunstbende Limburg @ ECI Cultuurfabriek, Roermond

Zondag 17 maart 2019
Selectieronde Kunstbende Limburg @ Muziekgieterij, Maastricht

Zondag 31 maart 2019
Voorronde Kunstbende Limburg @ Schouwburg De Domijnen, Sittard

Alle data

© Kunstbende Limburg | Site: Sascha Teschner